Header

Friday, August 13, 2010

LIVE: Lenanya dia!

Ginilah dah 3 kali sahur, anak dara weols sure masih leba diulit mimpi..

Nak gerak dia mmg xsampai hati la kan..
Lgpun dia still kecik lg xtau pun lagi apa itu sahur n puasa.. Hikssss..

Tunggu la dia besar sikit maybe 5 or 6 tahun baru kita start intoduce sahur n puasa.

Hikssss... Ahkak suka tengok muka budak time tido..
Sooooo sweeet!

Korang start train anak utk puasa start umur anak berapa?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

atty's said...

yerlah ..kecik lagi avin..
kty ajar anak posa..umur.4 thn ..

tuberose78 said...

aisyah pon dah blajar poser..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!