Header

Wednesday, August 11, 2010

LIVE: Selamat Bersahur

Haaaaa... Mesti ada yg terlajak arini
Ye la 1st day of puasa.. Bangun awal untuk bersahur

Alhamdulillah ahkak sefamily dah selamat makan sahur..
Set alarm from henpon smpi ke radio ahkak setkan timer.
Yela awal2 puasa ni kene la sahur.. Badan terperanjat lak kang
Lgpun PS mmg nak sahur. .hihi

Avin still asleep.. Xmo kacau dia
So ahkak berdua je la
Menu pun simple je janji kenyang kan..

Selamat berpuasa untuk uols!
Mohon ampun dan maaf ye..

*apa citer menarik sempena sahur bulan puasa ni ek.. Eh citer Dalam Hati Ada Cinta dorang x wat new season ke ek.. Hehe citer wajib utk sahur tu dulu!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Cik Wanie said...

Selamat berpuasa buat kak MV sekeluarga,
happy2 selalu:)

Ikhlas dari,
Cik Wanie

mummy Darin said...

MV, kalau dulu memang Dalam Hati Ada Cinta.. tapi dah 2 tahun berturut - turut Nur Kasih amik alih...he..he..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!