Header

Wednesday, August 25, 2010

Majlis Berbuka Puasa Bersama Choppersgarage

Biasa la.. bila bulan puasa sure byk acara berbuka puasa kan?
buka puasa bersama family, sedara-mara, kompeni & kawan²..

Sama la macam korang semua, kitoang pun tak terlepas untuk join acara makan² camni..
dapat mengeratkan silaturrahim gak ni..

so sabtu lepas kebetulan kawan² dari Choppersgarage telah bersusah payah mengaturkan majlis berbuka puasa sesama riders and family..
wahh.. syiok ni..
first time weols dapat join bersama dalam majlis dorang.


lokasi? restoran vicchuda putra perdana, eh.. ke puchong perdana? kompius lak.. tapi tu area puchong tu la..
menu?




heheheh... airnya air sirap ais!
hallamak.. marbeleeesssss!



weols arrive dalam jam 645pm gitu...
dah ramai dok kumpul kat restoran tu..

restoran tu dah siapkan meja kat dalam tu.
tapi sementara nak nunggu waktu berbuka weols lepak la kat luar dulu..
layan gossip sembang².. ;)

ni yang menarik if kita berbuka di restoran yang kurang crowded..
restoran tu ibarat kita yang punya.. hahahah
nak duduk mana, tukar tempat, lari, meniarapsume boleh (over disitu.. mana ada orang meniarap kat dalam tu)






dah dekat² nak erbuka, semua pun menunggu dgn penuh kesabaran...
takpe takpe.. sume brader² ni bawak moto choppers je.. so bukan kaki speeding.. semua pun penyabar orangnye...


azan je, semua pandang sama sendiri..
hahaha.. mmg biasa kan kalau makan buka kat luar..
mesti nak pandang2 orang lain tengok dia dah makan or minum tak..
kalau dah, baru kita berani nak makan..
padahal azan dah jelas2 dengar dah..

jom makan!
menu memang amat sesuai ngn tekak aku..
ikan siakap pun besar......
avin damia boleh tahan gak menambah2

perut dah kenyang kan?
so memasing membawa diri lepak kat luar kedai plak..
kan dah kata tadi, buka kat restoran yang tak crowded ni heaven la..
senang2 je leh tukar2 meja lepak..

group terbahagi kepada 3 plak utk sesi lepak ni..
hahhaa

group 1 - group lelaki
group 2 - group para wanita
group 3 - group kanak²

yang paling havoc tentunya lah group 3!!

tu tengok tu kat blkg tu si avin tu..
diroang dok berlari2 main kejar2 bagai dalam kedai tu sampai ke luar..
siap ada uncle yg kene paw choki-choki 1 kampit lagi hahaha (thanks tan sri senol)

lepak2 sembang2 sampai jam 8++ then kami pun berurai pulang...

orang kata gendang gendut tali kecapi...

;)


*thanks to Pako & Datot utk gambar² tu semua.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!