Header

Tuesday, August 17, 2010

Rezeki Raya Avin Damia





Raya tahun nih beraya sakan lah anak dara weols nih.....hiksss. Mana idaknya baju raya dia dah brape dah....ada yg weols beli ada yg family kasi kan.


This year Wan Anon kan tak berapa nak sihat sgt coz last month kan Wan kena operate kat blakang tuh so xbrape nak larat lah nak mengambil tempahan banyak² sgt.

Wan Anon pun mmg dah lama dah tak open order utk orang luar just family terdekat mcm anak² cucu menantu n saudara yg terdekat je yg diambil pun n jugak loyal customer tahun nih lagi lah kurang kan.

Kalu tahun² sudah ahkak mv uolsnih kalau tak 2-3 pasang tak sah but this year kena lah consider kan. Sepasang sorang jer yg lain kena lah beli yg ready made ajer ataupun tempah je kat tailor lain....ahkak semua yg ready made je...hehehe sempat gak sambar sepasang masa gi site visit ke Jakarta ritu dalam² tak sempat shopping tuh maklumlah Block M Square tuh kan leh jalan kaki je dari Grand Mahakam Hotel....hiksss (fyi, block m square = tmpat shopping n Grand Mahakam tuh = dh tentu2 lah hotel, dgr criter hotel nih pilihan dato' siti nurhaliza tiap kali berkunjung ke negara seberang nih..hikss)



Avin damia kan masa Wan dia nak amik uuran badan nih bukan main susah lagi tau dia tak nak but lepas dia tgk bonda dia terus dia pun semangat nk buat gak pastu tersipu² malu lak...ahakssss


Wan dia xlarat nk gerak sgt so bonda n walid dia kena lah kejar dia lepas dah amik ukuran tangan dia terkejar² main pastu angkat dia g kat wan dia amik lak ukuran dada...haaaa macam tuh lah sampai sudah....hiksss

Anak dara yang sangatlah lasak abin damia nih....n jugak tak takut nak berkawan ngan orang cumanya suka sgt buat² malu kucing if baru² jumpe...:)

Pastu tetiba last saturday masa weols g berbuka puase bergathering ngan adik beradik kat umah Kak Nik kat Selayang dia nk jahitkan lagi satu baju kurung utk avin damia gak kasi sedondon semua anak² buah pempuan kan....hiksss....so layan kan jelah dah rezeki kan


Time nih pun bukan main susah nak amik ukuran badan dia coz dia bz nak main² ngan cousin yang lain...lari kesana kesini....happy giler dia kalau dapat jupe sepupu sepapat tuh...ahaksss


Nih diamil selepas berbuka puasa weols semua layan colek mangga n jambu air lak....hikss mmg maveles lah sesambil layan cerekarama Rahsia Shaliza tuh la sambil borak2 n gosip² sesama weols...:)


Nak tgk menu berbuka weols adik beradik?????

Hehehe xpelah bulan puase kan malas lah ahkak nak pekenakan uols semua xperlah ahkak baik xnak tunjuk gambar² makanan kat sini...hiksss (kat n3 nih lah kat n3 lain xtau lah lagi....hahahah).

Macam² lauk weols makan n yg penting sesama masak...yg paling buat ahkak betul² puas adalah nasi kerabu n ketupat sotong.....tupat sotong sedappppnye!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Wawa~* said...

wahhh rezeki btul... sronok la si kecik tu ^_^ slamat berpuasa kak :)

prebetsabu said...

errrrmmm ermm.. sebenarnya kan, walid menjeles ngn avin tau.. walid baru ada selai je baju...... waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!