Header

Tuesday, August 10, 2010

RM 1 Sahaja Untuk Terbang !! Cepat!


Korang tau tak sekarang ni bermula dari tengah malam,air asia tengah buat promosi rm1 je utk lokasi2 terpilih..
banyak gak lokasi dia..

eh ye.. tiketnye berharga satu ringgit sahaja lor.. (harga tiket sahaja ye.. airport tax lain.. tapi tu dah murahh sggtt tuuu!)

ni aku baru lepas berjaya booking 2 destinasi.. yeaahhhh
travel lagi!!!

cepat la korang book.. tatau la ada lagi ke tak..
tadi aku book mak aiihh susah gille nak got thru dia punya sistem ni.. jem jadinya..

ok now aku nak tido ngn aman.. dah puas hati dapat book... kali ni avin ikut sekali!!

utk korang, happy hunting ! travelling is fun.. but hunting promo tickets is double the fun!!!!

*as usual, ini ialah entry yang telah dischedule.. aku taip entry ni jam 3am.. hahahah.. punyalah susah nak dpt masuk booking system dia.. tapi puas hati la stay late pun dapat beli gak 2 destinasi..


update 1220pm: tadi saje gatal pi tgk balik flight n date yg sama mcm yg kita dpt semalam... dua dua dah takde rm1 dah.. huhuuh tadi kita tgk total dua dua fligt tu dah jd dekat2 rm2k ngeh3...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

prebetsabu said...

update: tadi saje gatal pi tgk balik flight n date yg sama mcm yg kita dpt semalam... dua dua dah takde rm1 dah.. huhuuh tadi kita tgk total dua dua fligt tu dah jd dekat2 rm2k ngeh3...

Afra Yuri said...

wah rm1 tuhhh. ni based on siapa cepat dia dapat

prebetsabu said...

yup... mcm biasa, promo air asia limited seat je.. siapa cepat dia dpt

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!