Header

Wednesday, August 18, 2010

Tanah Merah @ Australia

Semalam kan xde keje (hamboiii mentang² ler prebetsabu xde kat umah terus malam² ko xde keje eh masviona!) hiksss

Hehehe idak ler mcm tuh uols...hahahaha (eh bulan pose nih kan...ahaksss). Nak type n3 malas n xde mood. Biasalah bila xde mood nk wat n3 jgn dipaksa² kan coz pd ahkak uols type n3 ke wat blog nih ke xde paksaan pun...suke²...ahkak minat coz bukan apa ahkak adalah baca² kat blog org lain kan bagi alasan bila xsempat nak schedule n3 ke or bz xsempat nak blogwalking siap mintak² maaf lagi ngan readers lah ngan member² semua kan.

For me (for me eh ahkak mention kat sini) perlu ke nak beralasan bagai nk mintak² maaf bagai nak rak coz blog kita kita nak tulis...tulis lah....kita bz xsempat nak tulis n3 nak wat camne kan.....lain lah klu kita tulis blog sbb nak soh org baca....hahaha pastu xleh nak blogwalk pun mintak maaf gak....huhuhu wajib ke blogwalk tuh ke sistem barter if i masuk blog u then u kena masuk blog i.....ahakssss.

Kita klu nak wat apa² uols kenalah ikhlas kan......mcm ahkak ada gak list blog org lain yg ahkak suka masuk tp ahkak xde nak soh depa masuk blog ahkak pun....depa nk masuk ke tak nak ke lantak ler janji blog depa best so ahkak nak gak masuk......ahaksss.

Kat mv.com ni, ahkak or CTO mv.com xpernah amalkan konsep klu weols dh masuk blog uols makanya uols kenalah masuk blog weols...oowwhhh no no no!

Sebagai blogger yg boleh lah dianggap senior (senior = tua.....hahaha) selalunya org xsuka bila dianggap tua kan....boleh dianggap eh kat sini ahkak tekankan bukan ahkak ckp wajib anggap senior....coz yelah ahkak dh start dlm dunia blogging world nih dari thn 2004-2005 kot xsilap ahkak....jadinya ahkak nak ler bitau kat uols semua tetapkan niat anda dalam dunia blog!

Jangan nak kejar duit nuffnang jer....hahaha (tapikan ahkak happy giler bila dpt beli hbag yang dah lama ahkak idamkan but kena rejek dek prebetsabu......pkai duit dari nuffnang uols...wahhh happynya uols....ahkak idak ler beli LV...LV ori made in paris kan prebetsabu baru jer beli ahkak beli hbang Carlo Rino je rege dia RM460++ pastu menang lucky draw RM50....happy tak??? pastu duit nuffnang tuh ada baki sket lagi leh lah beli tudung ariani lak....hiksss)

eh uols

eh uols

Entah kemana hala ahkak merepek meraban kan kat tittle kat atas tulis tajuk lain contentnye lak dok story mory hal lain....hahaha. Wenggg sket bila prebetsabu xde....ahaksss

Ok gini sebenarnya semalam masa xde keje tuh ahkak godek² ler gambar lelama dok tgk gambar masa gi beijing lah masa gi vietnam lah...indonesia lah pastu tgk lah gak yg gi aussie baru² nih terlintas lak nak share bendalah nih


Jangan tak caya eh kat asutralia pun ada nama tempat Tanah Merah tau jgn ingt kat mesia je ada....bukan kat kelantan je eh yang ada kat aussie pun ada eh...hikss

Masa nih sebenarnya weols dari Brisbane nak balik ke Gold Coast (weols kan drive kat sana kan...getz tuh) tetiba ternampak lak signboard ni (sbnrnya mmg dah tau coz dh baca kat forum cari kot psl hal nih) so weols pun saje lah melencong ke sini saje je nak tgk camne tanah merah kat aussie nih...hikss


pastu nampak lah nih... Jalan Street....hiksss....dah jalan pastu street lak lagi...hehehe. Ahkak suspek lah tempat nih dulu mesti ramai orang malaysia duduk kot pastu terkena lak prg kelantan....itu pasal jd tanah merah kot sbb dok teringat kat kg halaman....hehehe


Ingat lagi masa kat sana, dah ler malam yang ahkak lak gigih soh prebetsabu dok tawaf berapa kali entah round about nih semata² nak snap picca nih....buat sapa???

hehehe...buat diri sendrik lah tapi untuk di share kat mv.com nih n jadi tatapan anda semua....reader mv.com lah....eh ada ke reader???? hahahahaha.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!