Header

Tuesday, August 10, 2010

TEASER: Keluarga Terbaru Mv.com

Mungkin ada segelintir yang dah tau family mv.com dah tambah ahli baru..
If yg ada add facebook weols sure ada perasan rentetan peristiwa tentang kehadiran ahli terbaru ni sejak lebih kurang 3 weeks ago.

Hehe tp ahli keluarga terbaru ni bukan baby la...
Kereta la.. Hehe..
Pengganti Cik City...

Cuba teka kereta apa...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

Uncle Dol said...

meh sini nak teka..HONDA ACCORD 2.0..hehehe...=P

Cath J said...

waduh... aku kalau bab kereta ... fail lah...hihihi...

apa2 pun.. selamat berpuasa yer... ^_^

ezly8002 said...

accord kot...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!