Header

Tuesday, August 24, 2010

Walid Marah Avin


Tengoklah anak dara nih....dah besar panjang.

Xmalu....xpose....hahahaha

Semalam kan dia kena marah dek Walid dia....kira marah ler tuh coz Walid dia jarang marah dia...bonda dia selalu marah² dia.....asal dia xdgr ckp je...bebel (mesti walid dia suke coz skrang nih bonda jarang dah sket bebel² kat dia coz asyik dok bebel kat anak dara nih je kan....ahaksss)



Sebab apa dia kena marah???

Uols nak tau ke????

Memula camni, bonda dah mandikan dia sesiap (weols mandi together gether lagi, bonda shower dia pun shower gak, bonda brush teeth dia pun ikut sama gak...pastu siap leh soh dia gosok² belakang badan lagi...hahaha) pastu dah lepas mandi biasalah kan ini lah situasi yg bonda cukup tak berkenan

sbb apa dia bukan nak pakai baju yg kita dah pilihkan untuk dia....dia akan decide sndrik nak pakai baju mana.....huhuhu. Selalunya baju yg dia pilih tuh ikut suka rasa dia lah...let say xkira baju nak kuar jenjalan ke baju tido ke baju swim ke. Kalau dia nak pakai tuh time tuh gak dia nak pakai tau...huhuhu

Semalam yang ahkak xleh nak ikut kehendak dia tuh, dia nak pkai baju dia masa umur setahun dulu.....huhuhu agak kecik dan sendat plak tuh pakaian malam lak tuh. Camne kan xkan lah nak bawak dia kuar bukak pose pakai baju macam tuh kan

Puas dah ahkak pujuk dia menangis gak nak baju masa baby tuh, kebetulan ahkak kemas² lemari pakaian dia tuh n asingkan baju² dia yang masih elok untuk dibagi kat orang dapatlah satu bakul dah sesiap ahkak letak tepi kan....dah dia nampak plak...huhuhu

Ahkak dah siap... ready dah kuar dah, dah habis idea dah pujuk dia tak jalan gak yang dia lak asyik lah dok melalak nak pkai baju baby tuh pastu ahkak pas lak kat walid dia lak kasi pujuk

Memula walid dia pujuk bukan main slow n manja lagi uols dia tak endah gak huhuhu......pastu dah start tinggi suara sket² dah..huhuhu. Ahkak dok kat bawah dah berdebar² dah....pastu walid dah start amik rotan....avin damia lak makin kuat nangis tersedu sedan dah....huhuhu lagi lah bonda kat bawah kecut perut kan.

Pastu bonda dgr lak walid tutup pintu.....huhuhu suara lak sambil ketap² bibir terus ler bonda naik atas.....walid nampak bonda lepas tuh terus kuar dari bilik ngan muka ketat maknanya tuh kalau lah bonda lambat naik n anak dara dia lak masih lagi dok menangis tak henti² mau dah terkena rotan sedas dah avin damia tuh....huhuhu

Last² bonda pujuk dia, nasib baik dia xnak pakai baju baby dia yg ketat sendat tuh dia nak pkai baju cantik yang lain....nasib baik....huhuhu


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

lily lotus said...

hahaha..ly baca pun suspen jer..seb baik akhirnya ok yer

Nastradamus said...

Assalamualaikum...

Bekeng jugok walid si Avin ni.. Heeeehehe..

prebetsabu said...

haa.. tu la dia..
beriya2 sangat si avin ni nak org ikut cakap dia je..

kang klu dok diikut kemahuan dia lelama dia hover plak kan?
sesekali kene la bgtau kat dia apa yg boleh n tak boleh..

tambah plak aritu masa kejadian, perut tgh kosong kan.. dah petang plak tu nak g berbuka..
aku plak jenis perut kosong mesti temper lebih skit haha.

wrong timing la ain nak wat hal..

sblm amik rotan tu mmg dah kene piap dah dia kat montot dia...
tapi dah piap pakai tangan pun dia takmo berganjak nak jugak ngn baju tu..
haa.. udahnya rotan la..
tak dan nak rotan lagi tgk dia bukan main tersedu2.. kebetulan mv dh naik ats..

so pass baton semula kat mv kasik pujuk last kopek.. biasanya bila avin dah takut camtu kita bg org lain lak pujuk insyaallah ok sikit..

haiii la avin

*muka ketat ke ek v? b igtkan masa b kuar bilik tu dah habis macho dah tu hahahah

Nastradamus said...

Tak boleh nak bayangkan camne ketatnya muka hencik prebetsabu kite nih.. Heheehe...

Dah boleh bayang camne muka macho tu.. =D

♥♥♥ -Mrs.BaLLaCk-♥♥♥ said...

uish...
mcm sedap je bende yg dia makan...
huhuhu ^_^

♥♥♥ -Mrs.BaLLaCk-♥♥♥ said...

mcam sedap je bende yg dia makan tu...^_^ hahahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!