Header

Monday, September 20, 2010

2-3 Dys Before

Jom kita habiskan cerita ceriti n jugak ceritu 2-3 hari before raya tuh eh uols....barulah lepas tuh senang nak berstory mory kisah² yg lain plak mcm ziarah raya lah....open house here n there....makan² n makan lagi...... n makan (camne nk slimkan badan balik nih....huhuhu) n

Oklah sehari dua before raya tuh, selain dok sebok wat persiapan itu ini kan, baju lah langsir lah umah kemas habuk sana sini kan....kesihatan n penampilan diri pun kenalah jaga jugak. So alang² merendek kat Mid Valley....biasalah ahkak request lah nak masuk JJ Nail Studio nih if.....jatuh hati pandang pertama...memula buat treatment pedicure n manicure kat sini sampai sekarang n wat kat sini gak...even pernah try oberseas pun ahkak lagi suke yg local punya dikkkk....huhuhu. Serius service depa nih lagi elok compared to ermmm mana eh masa gi Ho Chi Minh city, Vietnam pernah buat kat Australia pun pernah buat tp yg kat sini gak lagi best uols.

Nak rasa gi ler try test sndrik...kat studio dia nih mmg xder org melayu pu customernya selalu ahkak g pun mmg semua muka² lain jer....staff depa apatah lagi lah kan


ni antara extra service depa....scrub smpai ke siku....i like

step yg ahkak amik cam biasa je.....yg ada pakej color² tuh ler but ahkak kan tak suke color kuku so tukar kepada buff....kena ler add on lg rm10


ramai gak customer depa ritukan...tp masa aku masuk tadi ada sorang je pun

anak dara yg tido nyenyak giler dlm stroler dia...:)

Actually aku leh amik peluang buat bendanih pasal, anak dara cinonet tuh tido sbnrnya so bawak jer stroler dia masuk dalam letak sebelah so leh rileks....but sket lagi nk sudah dlm 20mnt camtuh....bangun lak dia...terus merenggek² nk bonda....huhuhu.

Jadinya terpaksa ler calling² walid dia yg g usha tempat nk wat urut kaki tp udahnye xjumpe gak....:)

Ok lepas dah balik dari mid valley tuh shoot lak ke Selayang, bukak puase sana ngan kakak n abang, ipar duai serta anak² buah....lepas tuh bawak depa shopping beli baju raya.

Peluang hanya terbuka utk anak² buah ada n free pd mlm tuh....kononnya lah. So yg ada 3 saudara nih lah. Tapi nak nyopping baju² depa 3 org nih mcm² ragam ko tau....masing² n citarasa masing² kan....huhuhu

Nak senang cerita ahkak ngan prebetsabu jadi tukang stuju n luluskan then bayar jer baju² ke seluar ke depa pilih sndrik.....:)

Happy jer muka depa nih dpt shopping baju raya...:)




lepas dah byr....rm pun dh melayang2....hahaha (ala bukan utk sapa pun kan) dpt lah masuk contest apa bendanye entah kan so depa berebut lak nk masukkan form tuh kat dlm box tuh

muka budak yg happy....hahahaha.


Rezki ahkak dpt bonus raya yg tak disangka² kan so apasalahnya di sharing² tak gitu kan.....buat anak buah yg lain next time plak....:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

CathJ said...

oh best sungguh....siap spa tgn yu...

masviona said...

cathJ, hehehe...skali pakej tuh...:)

Dee said...

tempat urut kaki ada kt tkt 2, midvalley..berdepan dgn FOS..satu org buta..satu lagi thai..

Cik Wanie said...

wah best tue dpt buat medicure n pedicure,
wanie pun dah lama x buat,
huk huk huk

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!