Header

Saturday, September 04, 2010

AlhamdulilIah....Cek Raya

Firstly bersyukur sgt2 lah even gaji ku belom dpt lg...katanya isnin ni tp ada plak rezeki dr sudut lain...alhamdulillah.

Semalam SA honda dah kol mtak gi amik cek refund NCD insurance yg weols transfer dari kete my city weols tu ke madam A.

So ni baru je amik nih then trus nk g bank in lah. So sempatlah guna utk raya ni coz float cek ni pun plg max pn 3 days...hehe

So now nk g shopping kat Sunway pyramid sat...hiksss

Jom uols...:). Sure rini dh tak sesak sgt kot coz dh rmai gak yg dh balik kg bercuti raya agaknya. Jadi pada semua yg memandu tu berhati2 dijalan raya ye...ingtlah org2 yg tersayang menunggu kepulangan anda

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

zino said...

boleh tambah baju raya..

masviona said...

zino, mls dh rasanya nk tambah sbb mls nk bersesak2 gi beli...hikss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!