Header

Thursday, September 23, 2010

Anak Bunga Dah Lahir



Tahniah lah buat Ashraf Sinclair n pasangannya Bunga Citra Cinta Lestari yg dah selamat melahirkan bayi lelaki yg khabarnya selamat dilahirkan pada pukul 1330 ( convert lah sendrik ke sistem 12 jam eh....kijammmmnye ahkak. ...lol) 22hb sepetember. Maknanya semalam lah tuh. Dengar ceritanya baby tidak dilahirkan secara normal tapi kena operate ceaser gitu.

Ahkak teruja sket kalau dgr cerita baby² nih....coz ada baby mmg best leh gomol²....kissses dia n hug² dia.....syokkk nye coz bau baby adalah paling best drp mana² perfume yg ada kat ats dunia nih....pada ahkak ler...kalah bau pleasures intense estee lauder ahkak tau

So tahniah lah pada bunga n ashraff...:)

nih gambar bunga masa sarat preggy 8 bulan...:)


Author's note: hehehe...ada tokoh tak ahkak jadi paparazi uols??? tak pun jadi wartawan gosippp....lol



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

nUR_rOsALiNdA said...

Baru smlm tgk pic dia pregnant kan..
hehehe~ kita pon suka baby..tp x de rezeki lagi :(

ArELeEz said...

how i wish 1 day i'll hug & kiss my own baby.. doa2kan ye?! aminn..

masviona said...

nur_rosalinda,
skali dh bersalin kan...hiksss.
insyaallah mala...rezki pasti ada tuh...saba

areleez,
insyaallah....ada rezki tuh..saba n teruskan usaha...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!