Header

Tuesday, September 21, 2010

Avin n Aqeem....Bonda Walid yg Punya!



Avin Nurdamia Alhamra.....permata hati bonda....my little angle

Aqeem Luqman.....penyeri hidup mak tam...kejap² panggil bonda kejap² panggil mak tam...hahaha

mmg close giler depa berdua....hikss

avin masa kat kg xleh lekang ngan aqeem...kejap² panggil aqeem

Aqeem nih lebih tua dlm 3 bulan drp Avin...tp dia ckp pelat dia lagi teruk dr Avin....hahaha

n dia kalau main ngan Avin...avin yg selalu conquer apa² pun avin lg dominan dari dia...dia selalu ngalah n maybe a bit takutttt ngan Avin....maybe sbb dia dh ada adik kan so sikap suka beralah dia tuh manyakkkk lebih dr avin....(bakal abg yg bagus...abg kan mmg kena selalu beralah ngan adik....hiksss)

Avin yg manja giler ngan Aqeem.....ermmm tp ngan walid ngan bonda dia pun manja gakkk..ahaksss


Depa berdua nih...mmg ler kamceng...klu xde depa sunyi kottt umah kat kampung tuh...ada depa kejap2 dgr depa bergurau senda kejap² kang melalak pastu baik balik....hug2...n kiss2...pastu main lagi....hahaha

yang paling xleh blah....depa berdua nih suka sgt berebut bonda/ mak tam. hahahaha.


Avin ckp.....

Bonda nih avin punya naaaa!

Aqeem ckp....

Tak...Aqeem punya laaaa!

Pastu lari²...peluk²....sorang peluk sini sorang peluk sana.....hahaha

Pastu klu sorang dominan...sorang lagi nangis meraung sbb xde peluang nk hug n kiss manyak²

Selalunya avin lah yg meraung terlebih kalau Aqeem terlebih hug n kiss bonda dia...hahaha

ermmm...yg pasti....ahkak sayang depa dedua


Ok lupa.....ada sorang lagi yg suka join sekaki bila time dedua budak cinonet nih gaduh tau.....sapakah itu????

Prebetsabu lah....nnti kalau mood dia nak nyakat bebudak nih dia akan ckp

Dah²....Avin....Aqeem xyah gaduh²....bonda tuh Walid yg punya tau!

LOL


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Cik Wanie said...

itu namanya kak Mas kena tambah sorang lagi tuk Damia,
hihihihi:)

kasi sorang hero plak:)
hihihi

Salam AidilFitri:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!