Header

Saturday, September 11, 2010

Balik Beraya

Now berenti isi minyak before meneruskan berjalanan balik kerumah dari beraya di hari raya ke-2 ke rumah sedara mara n juga sahabat baru n lama...:)

Avin masih aktif n masih mintak bonda n walid dia g mall/ kedai...haha. Tiap kali nk gerak masuk kete je sebok tanya..."Kita nk g mana ni?" Hahaha kelakar giler dgr dia melakukakan ayat ni ngan style dia sndrik....nk cerita dlm nih susah la kan

Balik sat lagi nk BBQ bakar2 ayam lak ngan famili kat umah. Tp Bonda n Walid avin damia nih dah rasa ngantuk dah ni but mayb lps balik mandi2 segar balik kot....:)

Demi ayam bakar, sosej bakar n segala mak nenek bakar yg lain mungkin akan segar balik kot...ngeeee!

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!