Header

Wednesday, September 22, 2010

Beraya umah Mummysya




Ini kiranya leh lah dikatakan rumah pertama yg weols terjah utk open house di KL nih....:). Selepas dah lama giler weols tak berkunjung ke rumah mama n papa mummysya nih. Serius lah lama giler tak datang sini.

Kalau nk dikirakan so far dh 2 kali dah weols smpai sini lps raya nih.....hehehe tp biasalah n3 tak sempat² lagi nak kuarkan kat mv.com nih....huhuhu.

Kalau dah smpai sini, kalau xde xtvt makan² yg best mmg tak sah lah kan. Mama mummysya nih kalau masak mmg tak pernah fail lah....huhuhu. Ko tak yah lah nak diet² kalau rasa nk berkunjung ke umah family depa nih....hehehe


Sementara weols mak² n bapak² budak nih makan² nak buat xtvt weols. Anak² pun dah pndai bawak diri buat xtvt mereka sendrik...hiksss

Tengok avin damia tuh dia conquer toys tuh macam dia yg punya lah....tp mmg ye pun bila tanya dia akan ckp dia yg punya....hahahaha (ikut peel sapa entah...huhuhu)

Nasib baik lah jugak lepas main dia pndai kemas sendrik....heheheh. Senang lah sket kerja bonda dia...:)

Pandai anak bonda n walid nih....sayangggg diammmmuaahhhh!

Lepas habis tuh melayan motorbike si ariesya' nih plak dia.....hiksss. Avin happy giler lah bila dpt berkawan.

Now dia tgh kemaruk nak main basikal.....pantang nmpk ada bebudak main basikal sket jer siap request nak basikal.....Walid dia dh promise ngan dia nk beli weekend nih...nnti tgk lah camne reaksi dia klu dah dpt basikal baru nanti....hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

atty's said...

kan main lagi avin.nanti beli beskal pink ye..

prebetsabu said...

Pink?
Xmungkin kot.. Dia mmg suka ijau gak!

Klu sesi mengaler pun dia akan amik ijau dulu..

Hehe pure green lover.

CathJ said...

nampak sodappp je makanan yg terhidang (Biar pun dalam periuk...)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!