Header

Sunday, September 12, 2010

Berjimba di guest house

Hehehe..
Tgk la si damia ngn akim ni..
Rapat betul dorang sepupu dua org ni..
Sama2 main susun puzzle kat living hall guest house ni

Malam ni weols Team Mv.com ngn akim g bermalam d guest house area kg ni

Sbb apa?sbb kat kg telaga udah kering lorrr..
Hahaha.. Dek ramai sgt rakyat jelata kat umah tu smpi kering air telaga!

So nk tnggu telaga penuh lambat la plak
Makanya weols tempah guest house ni..
Ye la anak kecik nak poop ke nak pee ke nak mandi ke kan payah?
Jgnkan anak kecik.. Org tua mcm kita ni pun perlu air kan?

Jap lagi rombongan adik beradik yg lain akan turut serta menjengah sini utk settle urusan memasing di bilik mandi setelah seharian beraya sakan!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!