Header

Friday, September 17, 2010

Cerita Raya Team MV.com

Ermmm ramai dah yg dok mesej² kat fb lah kat phone lah...kat email lah tnya bila weols nk kasi kuar cerita raya....huhuhu

Alahh uols nih, even cerita raya weols team mv.com nih tak kuar secara in sequence pun tp still ada gak update kan...hikss. Kira ok lah tuh, weols nih bukan apa even lappy ada internet access pun ada but xkan ler time² raya pun weols nk berkurung dlm bilik or nak melayan blog gak kan harus ler melayan tetamu, sebok² buat air kat dapur, pastu gi kuar hidang kuih muih lah, nasi dagang lah...basuh² segala bagaikan semua tuh...xpun gi merendek umah sedara mara pastu gosip² bertanya pasal berkembang diri n keluarga masing² ha gitu kan.

Pastu yg nak buat jadi tambah tragisnye adalah kat umah my mum n my dad kat kg sana tuh ada plak masalah bekalan air perigi yg tak mencukupi....hehehe actually bukanlah air perigi jadi kering cumanya mesin pump air tuh je yg dah uzur kot xdpt nk sedut air tuh...jadinya kenalah jugak weols bermalam kat guest house semalam coz ada anak kecik kan susah ler, air bekalan dah habis buat basuh cawan² semua....hahahaha

Nak update panjang² pun tak pndai sgt coz gambar pun xde tak syokkkk....gmbr banyak dok dalam dslr prebetsabu yg ada dlm digicam hijau ahkak tuh gambar sesuka jer n jugak gambar gedik sengsorang yg terlebih...almaklumlah perasan artis kan....ahaksss

Tapi xperlah ahkak share jugak ler ngan uols ye yg mana ada ikut sequence dia...tp sebenarnya segan ooiiii kerana terdapat sebijik bonjolan di tgh2 pipi kanan ahkak uols betul² terkena masa hari raya pertama n kedua tuh dia nak membesarkan....adoyaiii. Pepepun bersyukur lah coz jerawat tuh ada satu je kat situ....cuh bayangkan klu dia ada 4-5bijik ka area situ gak kan......lagi haru kan....huhuhu

sehari sebelum raya...bawak my mum beli segala aneka brng2 keperluan n jugak juadah utk berbuka dihari terakhir ramadhan 2010...huhuhu

raya pertama- sy posing gedik bila avin damia nk snap picca....skrang xleh kuar sembarangan digicam nnti dia sebok jer nk jadi photog cilik.

petang raya pertama- avin damia lps mandi dah merenggek xnak pkai baju kurung...nk pkai baju princess....dh lama oooo dia merenggek nk pkai baju nih coz baju nih walid dia beli masa kat london dulu...tiap kali bukak wardrobe dia asal nmpk jer nangis² nk pkai baju nih so lps 2-3 kali saya sorok je baju nih....hahahaha

ini raya ke-2 weols...sempat menerjah kerumah member blogger gak kak Qaseh Ayu...thanks kak yu n abg shamil.


raya ke-3 weols

avin damia....dia xkacau bonda n walid dia nk posing coz dia ada kat belakang main ngan cousin dia....huhuhu




Author's note: Selamat Hari Raya uols ikhlas daripada team mv.com tak kira walau dimana uols berada n dikesempatan ini team mv.com mohon ampun n maaf sekiranya tersalah type or tersalah mengata ke ye uols....stay tune wth www.masviona.com....thanks uols!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Hezesuze said...

cantik mas pakai tudung camgitu....hehe

selamat hari raya !!

masviona said...

heze, yeke sis..bukan nmpk muka mkn bulat ke...huhuhu tp sy belasah je lah bulat ke tak bulat ke janji selesa n senang

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!