Header

Thursday, September 09, 2010

Hair Treatment

Hehe...xaci lah kan kalau baju kurung dah 3-4 psng, kasut pn lbh kurang.

Tudung lagi lah kan nak kenalah samakan bilangan ngan baju gak so klu rambut dilupakan begitu ajer merajuk lah plak dia nanti kan...hahaha

Yes even kita bertudung pn but kebersihan n kecantikkan rambut gak harus kita jaga mmg lah bukan utk dipertontonkan utk org tp utk diri sendrik n suami yg paling penting kan....ngeeee. Betol tak uols?? Betul kan

So rini, weols smpai kat kampung lbh kurang kol 9am td lepak2 sat lepaskan windu then kol 11am++ weols satu famili tido rehatkan badan then kol 2pm++ baru kuar coz tunggu prebetsabu berehat bukan main lama lagi...yelah dia drive sorang2 kan.

Start ngan g pasar beli bahan mentah utk masak pagi raya esok.Menu ni mcm menu thn2 lepas gak, nasi dagang. Pastu g mall beli apa2 yg patut banyaknya barang2 anak dara tu ngan ada lagi anak buah yg weols tak terbelikan baju raya ritu coz dia balik awal ke kg so rini kena lah pow jugak kat depa.

Pastu g param lak beli juadah utk berbuka di hari terakhir puasa di thn ni then barulah berkesempatan ke saloon ni. Before tu balik umah dulu anta barang2 belian ngan anak2 buah serta tukang ikut tadi tu dulu then baru Prebetsabu anta ahkak ke saloon ni while dia g anta grooming madam A tu...:)

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

1 Comments Uols:

CathJ said...

Selamat hari raya to family MV yer.. :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!