Header

Monday, September 27, 2010

LIVE: Itu almari sudah tiba!

Malam ni sedikit kelam kabut..
Org furniture call kata nak deliver almari yg ktrng order aritu.. Hehe
Sbg pengganti almari yg dah roboh tu

Maka kelam kabut la aku p cari atm utk withdraw balance payment.. Huhu.. Dah la mv xde now masih kerje melayan client from korea..

Dah alang2 tuka almari weols order yg ala2 custom byk comprtment terus !
Dan pintunya half ialah mirror..aaauuummm!

Nnti siap if ceo approve utk wat n3 kita wat ye..
Maklumla ada seSetengah perkara xyah la di entri kan hehehe khas exclusive gitu kan?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

nUR_rOsALiNdA said...

Wahhh
Almari raya ka?

nUR_rOsALiNdA said...

Wahhh
Almari raya ka?

Gieyana said...

mesti MV x sabar nk tgk gk nie...

lily lotus said...

puashati dapat mirror besau kat lemari

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!