Header

Sunday, September 26, 2010

LIVE: Spagheti Masviona

Kebetulan rasa spageti made by masviona kita ni dah tersebar.. Hehe ramai yg leleh airliur rupanya ngn spageti air tangan CEO Mv.com :)

Pagi ni mv sebok skit ada tempahan utk wat spageti open house.. Noon karang nak pi hantar.

Dan bertambah sebok since petang karang gathering raya keluarga Haji Nasir di teratak mv.com plak giliran this week sempena raya..

Mv wat roti jala n nasi impit kuah kacang..

Hehe dan saya menjadi assistant utk kuah kacang..

Sekiranya saya dara pingitan di kampung, tentu saham saya naik.. goreng kacang tanah, ramas kulit dan menampi serpih kulit kacang di laman dgn ayu dan sopan..ok sy sdg menunggu rombongan meminang.. hehe

Saya happy dpt bantu isteri saya walaupun xseberapa..

Ok nak sambung study with avin damia lak.. Sure dia boring sengsorang tgk cd baby bright dia tu

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

chUNk said...

spaghetti k.mas always terbaikk....rindu..

masviona said...

chunk,
bila nk dtg sini, nnti kmas masak lagi utk chunk...:)


prebetsabu,
menjadi tulang belakang saya, selain dr membantu di dapur dia juga membantu menjaga anak dara yg kalau tak dijaga sebok nak menolong bonda dia kat dapur jugak....hiksss

chUNk said...

k.mas, tak tau lagi ni, asyik xjadi je nk gi...tapi, kalu yah gi, yah kompem gtau k.mas.. :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!