Header

Saturday, September 18, 2010

Lunch yg Santai @ Belanga

Kat mana Belanga ni...ala kat the garden lah uols...belanga nih mmg one of my favvy restoran lah kat arae midvalley n the garden ni.

Makanan dia sedap n tempat dia cozy...tu dua factor penting lah dulu lah yg harus kena tepati dulu baru i suke...:)

Prebetsabu smpai ke hr ni, perut dia xbrape nk ok so layan nasi chok je...ala2 bubur nasi. MV ngan avin damia layan nasi kerabu ngan ayam percik dia yg tersgt2 lah maveles uols...serius ckp ni...ni haa anak pure org kelantan ckp ni...nasi kerabu dia mmg meletopsss uols

Weols makan santai2 je sini sambil melepak...sambil gurau senda. Dah puas ronda gardens n midvalley ni...hiksss

Tadi terjah gak gsc nk tgk movie kononnya nk layan step up skali xsesuai ngan time schedule weols lak nk tgk lain2 ada yg xleh bwk anak2 lah plak...last2 cancel je. Nasib baik ada gold card GSC so xyah nk que pnjg2 main terjah gitu je


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!