Header

Tuesday, September 07, 2010

Main Bunga Api

Ahad lepas kan, lepas perut dah kenyang berbuka then dah solat maghrib n isyak. Cucu² Pak Nasir semua dah bising² request nak nak main bunga api kan.

Sian aku dok tengok budak² nih merenggek so mai lah mood nak layan depa main bunga api nih. Lagiun leh la aku n prebetsabu monitor depa nih semua memain kan....haruslah kena monitor mana leh biar n lepas bebudak nih main sendrik² kan kang nanti xtau apa yg depa buat ngan bunga² api tuh nanti....oowwhhhh bahaya ooooo

bapak budak nak menyalakan lilin.....:)...bapak budak nih saya yg punye....ngeee gatal lak bln2 pose nih....waka waka

ok nih plak mak budak tgh nk mengagihkan bunga api utk anak2 budak.....wakakaka

Budak² yang happy dapat main bunga api

nampaknye mak budak teruja sama...hahaha. Avin Damia sorak dari jauh jer....dia tatutttttt...hahaha tp sorak bukan main kuat lagi...suara dia paling menyerlah...main xnak tatuttttt...hehehe

best jer tgk semua anak² buah sronok main bunga api nih

azri takut tp tetap nak main...:)

api main punyalah happy dia..habis dibakarnya pokok² bunga wan dia...hahaha

Lepas main, budak² nih kena kerah bersihkan balik batang² bunga api yg depa dah main tuh letak kat satu tempat coz klu tak kemas siapa lah kena leter ngan wan depa....hahaha. Nasib baik ler budak² nih semuanya good boy n good girl....paham rule n law nk main bunga api nih. Main kat area tepi umah nih jer xleh main kat depan n jugak xleh main kat² area garaj ke...klu tak nanti terkena kete mak bapak n makcik pakcik depa lah jawabnye.......bagusssss...mcm nih lah Pak Teh n Aunty Mas suke......We likkkeeeee!

Pastu main xde nak campak² n nak sua² batang tuh kat org or kat merata hala.....baguslah anak² buah Pak Teh n Aunty Mas nih......sayang uols semua tau!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!