Header

Tuesday, September 14, 2010

OTW back to KL

Akhirnya slps 5 hr berkampung di kok lanas, hari ni weols kena beransur balik ke KL plak lah.

Beraya bersama2 keluarga prebetsabu lah plak...huhu. Kat kg kali nih mcm2 jadi...ngan kat umah my parents yg xde airnya sampai weols kena stay kat guest house semalam...huhu

Tapi walau apa2 pun raya tetap best bila dpt berkumpul ramai2 mcm ni kan...:).

Avin lak penat n happy dpt main ngan sepupu2 yg ada...:)

Now dah tertido kepenatan dlm kete.

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!