Header

Monday, September 06, 2010

POSTO ! POSTO !

bukan posto utk Team Mv.com ye.. tapi posto dari Team Mv.com utk kalian..
hikkss.. tapi bukan kalian semua.. hanya kalian² yang dah bg alamat untuk dihantar kad raya.. ngeeeeeee.. ni entry yg mintak alamt aritu di sini


so buat anda² yang terlibat, silalah nantikan abang posmen ye..
hihihih.. teringat pulak zaman kekecik dedulu kan?
selalu dok tunggu abang posmen kot² ada surat untuk kita kan?
dengar je bunyi moto abang posmen maka berlarilah kita mengejar dia nak tengok surat untuk siapa.. ;)

Moga kad raya yang dikirim menjadi pengganti diri weols di kala hari raya ni... insyaallah ada rezki and ada jemputan, weols datang terjah la rumah² uols.

Buat yg tak sempat bagi alamat or yg terlupa weols nak bg kad raya, ampun dan maaf dipinta..
tak semestinya tak dpt kad ray bermakna kita takmo kawan plak kan? hehe insyaallah panjang umur tahun depan kita wat semula.. :)


Author's note: walaupun zaman maju main wish pakai sms/digital, tapi feel bila dapat kad raya ni berbeza.. time kita terima, suspen masa nak buka nak tau dari siapa.. pastu wat gantung2.. aduyaii.. best la!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Dee said...

setem brp sen tu mv? skrg ni setem utk kad raya 50 sen tau..hihihi..

shaliza said...

Selamat Hari Raya...

ArELeEz said...

t'lepas la.. hu3..

masviona said...

dee,
yup betul tuh dee mmg dh lekat 50sen pun...:)

shaliza,
selamat hari raya juga ikhlas drp team mv.com buat shaliza n keluarga

areleez,
ala leez lmbt ckp...mas dh mtak tlng despatch kat opis nih poskan dah pun...huhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!