Header

Sunday, September 12, 2010

Raya ke-3

Weols on the way nak g kenduri kawen kawan n juga ke open house joegrimjoe n insyaallah ke rumah sepupu prebetsabu di pengkalan kubur.

Weols bergedik amik2 gambar coz anak2 dok ralit main2 kat belakang. Avin n juga sepupu dia Aqeem.

Terasa riuh rendah dalam kete nih dek suara depa berdua. Barulah avin xdelah sket2 nk panggil bonda n walid coz nak sembang coz dia dh ada sepupu yg paling kamceng ngan dia

Dan juga terasa lah diri nih amatlah dihargai n disayangi bila depa berdua berebut bonda ngan walid...haha. Bila walid dia start ckp ni bonda walid...avin ngan aqeem start lah gaduh bukan ni bonda avin lah pastu aqem lak..eh bukan ni maktam/bonda Aqeem lah...hahaha

Hehe...jadi uols sayangilah anak2 kecik coz depa nih bkn saje ahli2 syurga dan anugerah Allah malah mereka juga penghibur hati kita

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

kumichan said...

waa ..lain la muka mv bila mekap...laagi cantik...

masviona said...

kumichan, hehehe yeke...tqtq. saya mekap sndrik2 je tuh selalunya mls nk mekap

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!