Header

Wednesday, September 08, 2010

Salam Lebaran 2010


Salam lebaran dan salam seribu kemaafan daripada team mv.com kepada semua rakan² readers mv.com nih tak kira dimana jua anda berada.

Rasanya hari nih dah ramai yg dah balik kg, kalau ada yang masih bekerja pun (mcm weols) sure lah hati n pkran uols dah xde kat opis dah kan.....sure dah segenap pelusuk kg dah uols kan. baik ngaku bulan pose nih xbaik tipu....hehehe. weols pun sama gak hati dok ingt nak balik kampung je nih....even packing stuff tak habis² pun lagi....hahaha

Oklah uols nothing much to say just nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri yang bakal menjelma tak lama lagi ini. Maafkan lah jika ada salah n silap weols yang sedar atau tak sedar....manalah tau mungkin ada cara penulisan weols selama nih yang uols tak suke ke or ada weols terkutuk sesapa ke kat sini kan harap dimaafkan semuanya sesungguhnya semua tuh adalah luahan ikhlas semata² xde simpan dalam hati pun....:P

Oleh itu marilah kita sama² tgk kad raya kat bawah nih! hehehe






buah hati saya ada kat tgh2 tuh....hahahaha


Hehehehe...eh silap bukan kad raya pun uols...hahaha. Ini saje nk pekenakan prebetsabu nih....hahahah. Cuba uols spot mana satu prebetsabu. Masa nih dia skolah kat Sekolah Menengah Teknik Slim River, Perak ye uols....hehehe

Ni sebenarnya ahkak jupe kat facebook....hahaha. Ada member² dia tag dia.....ngan caption...Kelab Agama Islam...owh lupa nak kasi tau prebetsabu dulu kira ala² alim² gak ler....dia dulu cam org kuat masjid segala bagai lah tukang azan lah apa lah kat skolah tuh dulu kan...siap ada nama pena ye uols....HAJAT MUNAJAT....hahahaha...hiksss ermmm dan lagi (apa lagi eh nak pekena kan dia nih) haaaa...dan jugak lead singer utk pertandingan nasyid jugak lah....ahaksss


Author's note: Apa² pun dia...saya tetap sayangkan dia....dia lah yg berjaya mengorat saya n membuka pintu hati saya dalam ramai² 'kawan' laki saya. Dia sungguh berani....datang kolej nak jupe saya semata² nak cakap nak amik saya jadi awek dia...padahal baru bertegur sapa xsampai sebulan kotttttt......merah padam muka dia masa sy ckp sy xleh anggap dia lebih dr kawan....tapi dah jodoh mungkin sbb berkat dia cuit hidung saya maka saya jatuh cinta kat dia kot......hahahaha.....serius uols weols tak der nak declare²...ko pakwe aku, aku awek ko....lepas dia cuit idung saya....weols terus rapat mcm couple yg sedang hangat bercinta padahal saya dah ckp xleh trima dia lebih dr kawan....wakakakaka



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

prebetsabu said...

amboi amboi...
sedap ye dia pekena kita..?

ehhehe.. cuit idung tu spontan je.. tu la dia penangan keikhlasan hati.. kan dah cair! last2 dapat gak ni haa.. hehehe syukur.. jodoh.

selamat hari raya buat mv sekeluarga hehe

KM said...

PS yg berdiri belakang cikgu tu kan? hehehe....

prebetsabu said...

eekekke en km ni mmg tajam aa mata! obvious sgt ke muka aku tu cute ek? hahaha

joegrimjow said...

lamat beraya kak

DYLA said...

selamat hari raya buat kak masviona sekeluarga.

maaf zahir batin =)

atty's said...

selamat hari raya mas..andai ada salah dan silap .harap dimaafkan ye..hati2 balik ke kg.

CathJ said...

amboi... romantis nyaaaaaaaaaa.... ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!