Header

Friday, September 24, 2010

Senyum Seindah Suria

Leh tak uols imagine, uols minat kat sorang mamat/minah nih kira cam secret admire lah skali uols kuar gi minum² ke kat kedai mamak kan sekali terserempak ngan dia pastu dia tetiba tersenyum manis lak kat uols kan

Haaa....camne??? mesti syok kan...mesti best kan...mesti uols happy sehari suntuk tuh kan...mesti happy sgt sampai nak terlompat² kat situ jugak kan. Alaaa baikkkk ngaku cepat!!!!...hiksss

Actually kan uols senyum nih adalah sedekah paling senang n mudah n murah utk dilakukan. Makanya kalau kita nak banyak pahala senyum² jer selalu. Kalau banyak² senyum orang yg nak marah kat kita pun tgk kita senyum jer sure cair...sure tak jadi marah punya lah....hiksss

Pastu kalau nak lagi syok n bestkan....layan lagu malique ft najwa nih.....syokkk gak...hikss.




Senyum senyum senyum..
Senyum senyum..

Kacak luar, Kacak dalam, Kacak dengar sini
Kalau saya senyum, Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum, Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum, Dunia tiada penyakit....

Senyum.., Tak perlu kata apa-apa
Senyum.., Tak perlu kata apa-apa
Senyum.., Tak perlu kata apa-apa
Senyum.., Tak perlu kata apa-apa

Akhirnya sempurna tiga album pertama
Bunyi macam koleksi hits terbaik orang lama
Dah ku kata ku takkan henti sampai tua bangka
Kalau habis abjad aku rap dengan angka
Satu dua tiga anugerah diterima
Oh itu tahun lepas tahun ini cuma dua
Tersenyum tiap kali kalah dengan Nurhaliza
Ditertawakan oleh anakku Inca Medina

Oh Inca Medina orang secantik nama
Cantik luar cantik dalam cantik macam mama
Hati macam grandmanya anginnya macam papa
Kalau dah merajuk nampak muncung sampai sana
Sebelum jadi drama dah tahu nak buat apa
Nyanyi balik lagu ayat lama ayat mama
Wanita hari ini jaga sensitiviti
Kalau buah hati merajuk boleh cuba ayat ini

Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit

Ay buai tinggi-tinggi sampai ke puncak awan
Dengan kumulus dan nimbus aku berkawan
Aku bukan rupawan aku bukan jutawan
Tapi aku punya satu senyuman yang menawan

Baru mukadimah nampak macam sudah tertawan
Dengar kata hati perasaan jangan dilawan
Kalau takut mula-mula kita boleh berkawan
Duduk dulu biar ku belanja kopi secawan
Apa rasa sentiasa jadi bahan perhatian
Apa rasa jadi cantik kacuk cina pakistan
Apa rasa jadi seksi suka tak diperhatikan
Apa rasanya terima bertubi-tubi puji-pujian

Tu boleh pun senyum cantiknya gigi
Sepuluh markah penuh seharusnya ku beri
Wanita hari ini harus pepandai puji
Kalau dia jual mahal boleh cuba lagu ini

Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit


Geng² thoo phat nih, sapa namanya Malique ngan Joe Flizzow kan...depa nih otak leh dikatakan bergeliga gak ler....depa kalau wat lagu...cipta lirik tuh best giler....ahkak suke...mcm lagu alhamdulillah, cerita kedai kopi tuh pun best gilerrr kottt banyak kata² nasihat n perangsang tuh pastu mentera beradu pun sama gak kemantoppan dia tuh.

tapi skrang nih ahkak tgk joe dh nyanyi sndrik² malique pun nyanyi sendrik²....apa kena ngan depa berdua eh....semua nak bergerak secara solo lak....ermmmm tapi xperlah nyanyi mereka bahagia.

Pastu kan najwa nih suara dia best lah....tp mukanya ahkak tak kenal lagi....camne ghoper dia eh...suara cam best n gemersik giler tuh yg teringin nk tengok mukanya camne plak....apa² pun majulah inustri seni utk negara....ewahhhhh mcm poyosss gilos kan ahkak mv nih kan...huhuhu ok²....majulah sukan utk negara.......eh silap lagi....ok yg nih betul kot majulah mv.com untuk team mv.com n masviona.....hikssss. LOL


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!