Header

Monday, October 04, 2010

Advance Night Repair


Beberapa minggu yg lepas, ahkak ada dpt surat dr estee lauder nih kan, katanya nak bagi free gift utk member.....free gift gitu kan sapa yang tak nak kan.

Tapi sbb minggu² sudah membz ngan jemputan open haus.....haus lah sangat katanya kan....lol. Makanya selepas dok tertangguh² semalam ahkak sempat lah menyinggah sekejapan kat Robinsons MidV kan untuk meng'collect'kan hadiah nih lah...bukanlah sbb tuh semata² uols ada yg lagi penting dr nih lah...yg itu nanti² ahkak ceritakan.....hiksss


Nasib baiklah ahkak mv uols nih dpt mengawal nafsu utk tidak menambah koleksi perfume yg ada (yelah baru jer sat before nih dh menghabiskan ratusan ringgit di MAC....huhuhu) sbb ahkak dah set sesiap dah perfume nnti kita borong akhir tahun masa cristmas sale nanti....time tuh sure lg manyakkkk freee gift dia.....muahahahaha bijak²....alaaa bukannya lama lagi pun lagi pun koleksi yg kat umah ada lagi kan


SA estee lauder nih tgh mengeksplain kan sumting utk ahkak ler uols camne cara² nak mengapplykan bendalah yg dia dah kasi kan as a gift tadi tuh (serius masa nih tak pasan prebetsabu snapped picca nih kalau tau sure ahkak pose leklok tadi....hahaha)


Beria² lah ahkak dgr, yelah kang balik nnti nak try mengetest kat muka sendrik kan....mintak² sesuai ler ngan muka ahkak nih...:)


Apa yg ahkak dpt....nakk tgk ker?


dua benda nih lah....advance night repair n advance night repair eye


All the proven repair of our #1 Serum

With advance Night repair Eye, you'll see reduction in the look of every key sign of aging around eyes, fine lines, wrinkles, dark circles, dryness, puffiness and uneven skintone.


katanya...the one revolutionary formula millions of women can't live without

Tapi ahkak mv xleh nak nak komen pepe lagi sbb baru je try pakai semalam kan....hiksss. So xtau lagi camne result nye. Kalau ikutkan kata SA tuh 2 produk nih mmg elok lah

Ini cerita yg ahkak nk share ngan uols lah ahkak pun baru tau sebenarnya, Mrs. Estee Lauder yg merupakan pengasas produk nih sebenarnya memula kan bisnes dia nih pd thn 1946 dgn 4 rangkaian produk pencuci muka nih n dia memula start dia nye bisnes dekat dia punya jiran² dan jugak jiran² dia nye salon je pastu sbb produk dia bagus maka terus berkembang n berkembang sampailah dah establish mcm skrang nih dan dia nye qouted yg ahkak suke adalah

"i am a woman with a mission. i want to show as many women as possible not only how to be beautiful, but how to stay beautiful"


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!