Header

Tuesday, October 19, 2010

The All New Vios - 2010 Spotted in malaysia - spyshot

The All New Vios - 2010 Spotted in malaysia - spyshot? fuhh panassss

Sebelum uols tgk new facelift nih, tapi ahkak rasa bukan facelift.. kitaran industri automotif jepun ni modelnya selalunya setiap 2 tahun ada facelift, then lps tu cukup 4 tahun keluar ngn the all new model plak.. so vios yg weols nak reveal ni nanti kiranya vios all new lah! Tapi untuk kasik segar ingatan, ahkak tepek dulu facelift yg sebelum nih utk refresh lah uols punya minda kan....hehehe
1st Gen Toyota Vios. Masih igtkah anda semua dengan design vios yang ini?

dan ini pulak ialah 2nd gen vios, telah dibuat facelift. Orang kata, ni vios dugong.. hehehe orang kata ye.. bukan ahkak kata.

Skrang ni kan semua company kete pun dah kuarkan produk baru masing², proton baru je fresh form oven kuarkan proton inspira yg diinspirasikan daripada model asalnya adalah mitsubshi lancer (actually ciplak sebijik sebijon cuma bumper jer yg tukarnye). Kalau nk tau pasal nih lebih lanjut sila lah selak (selak jadinya....ala² buku gitu kan...hikss) n3 details prebetsabu pasal bendalah nih.

Pastu perodua pun tgh bertungkus lumus menyiapkan tempahan myvi pink purple yg mendapat sambutan luar biasa drp semua golongan tuh kan  dan jugak perodua bakal lancarkan model myvi terbaru dengan enjin 1.5liter.. kalau dorang amik dari model Passo Hana yang latest ni, mak aii comel lah.. sangat2 feminin gitu designnye.

Oleh sebab itu satu syarikat gergasi kereta drp negara jepun pun panas bontot n merasa tak senang duduk makanya toyota juga telah menngeluarkan produk baru walaupun hanyalah facelift.

Ye kengkawan semua, dengan ini toyota telahpun mengeluarkan vios facelift generasi yang ke-3 ye uols slps generasi pertama n ke-2 mendapat sambutan yang bagaikan goreng pisang panas resolusi itu makanya toyota dengan berbesar hati telah mengeluarkan generasi facelift yg ke-3 nih uols.

Dan yg buat ahkak mv uols nih teruja adalah kerana pemilihan warna hijau nih uols....sungguh lah menggembirakan hati ahkak. Serius lah uols

Dan buat julung² kalinya, exclusive hanya di masviona.com, dipersembahkan, rupa terbaru vios! waahh uolss ni kira insan terpilih la sbb dapat tgk vios terbaru ni! 






ngeeeee.. ngeeee.... tapi ini vios bukan toyota punya, nissan plak.. ekekekkek

Hehehehehe.....jgn marah eh uols. Ni ahkak jupe masa otw nk datang keje nih....hiksss. Alah uols gurau² je....senda gurau di hari selasa apa salahnye kan....toyota jgn marah tau!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

*Tinie* said...

wow.....cantik...malatop...kikikikiiki

Nastradamus said...

Itu old facelift tu bro.. Bukan new facelift.. Hahaha.. Vios stationwagon version...

CathJ said...

tak tau pulak ada myvi pink purple.. nak google la.. ;-p

masviona said...

Tinie,
mmg meletop...hiksss

nastradamus,
betul gak kan...hikss

cathj,
ala yg kaler dazzling red tuh ler...kan kaler dia mcm ala2 pink tp ada gak mcm purple2 sket kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!