Header

Tuesday, October 12, 2010

Attyfir Open House



haaaa....tgk gambau² nih je pun sure uols dah terbayang² kesedapan dia kan....ahaksss

So uols leh agak² lah kan brape kali weols datang menawaf meja nih.....berpinggan² n bermangguk² uols....hiksss. Mau tidaknye inikan hasil air tangan chef tokey pengusaha catering gitu kan......mestilah mavelessss.

Open house nih kalau mengikut kata tuan umah aka penganjur majlis kita nih iaitu attyfir dan family ia dibuat utk kawan² rapat jer n diadakan pada tarikh keramat n date pilihan ramai pd tahun nih iaitu 10 10 '10 gitu haaa.

Ahkak MV pun apa lagi support ler kawan even dalam hati mengeletis nk gi tengok maher zain uols....hahaha. Hari sabtu dah tak leh coz sebok ngan urusan sendrik pastu urusan g menyetelkan barang² keperluan rumah (shopping barang dapur saje dah cecah rm500 bulan²....tetiap bulan heran apa yg weols beli eh??? tp tetiap bulan pun byk tuh gak dok kuar...pastu garu pala balik masing² dok tanya apa yg weols beli....huhuhu) pastu ptgnye plak dah bergegas nak ke kenduri sedara mara nak gi haji tuh....huhuhu.

Tapi urusan ngan kawan² or family lagi penting for me lah, maher zain tuh xpe kalau ahkak mv n team xpergi pun tak luat peminat dia...ramai lagi kipas susah mati dia yg lain dtg bagi sokongan. Lagipun mungkin jugak ler hari ahad tuh prebetsabu dah baca jampi kat ahkak kot dah tuh tetiba aura ngantuk datang sampai xleh bukak mata uols.

Alkisahnya sepagi ahad dok umah berlazi-lazian jer weols.....ater lepas bekfes ala² western hasil air tangan ahkak pastu kemas² umah sket dlm kol 11am tuh mata dedua org xleh bukak dah ahkak tgk prebetsabu dah sedap jer lelap kat sofa ahkak pun ajak avin damia baring kat sofa sebelah memula anak dara tuh xnak sekali dah nampak bonda ngan walid dia lelap dia pun lelap sama.

Sedar² kol 1 uols tuh pun sbb MrHazizul dah bbm tanya kol brape nak gi umah kak ty nih....huhuhu. Terus soh prebetsabu (ngan pesanan bila blog nk berupdate balik...hahaha) reply kol 2pm pastu apalagas kan macam lipas kudung lah ahkak lari naik atas mandi² n sesiap apa yg patut gitu kan.

Dah set jupe ngan kin mummysya nih kat shell, pastu gerak sesama dah jupe tuh gosipping dulu bercerita sesuatu. Kecoh ahkak bercerita coz ahkak dah kenakan kak ty kita....sian dia.....masa dapat sms balasan dari dia tuh terasa gak ngilu dihati tapi sbb nak pedajal punya pasal ahkak gelak mcm syaitonnn....muahaahaha...sian kak ty dia mesti dah sedih masa tuh kan kak ty kan????

anak² dah ketiduran dalam kete....avin damia biasa ler dia asal naik kete jer tido...tido je naik kete lah tuh jawabnye....lol

manjakan avin damia nih.....tp kalau time dia bad mood jgn kacau nnti mood kita lak spoil bila dia dah ngamuk tuh


kak ty masa nih.....marah kat mas lagi kot....huhuhu

Masa awal² sampai pun xmoh bangun² lagi. masih nak melepek kat bahu bonda dia. See! kin ngan kak ty....agaknye klu avin dok bertenggek kat bahu muka mas automatic jadi sedih mcm nih kottt....mcm gambar kat dalam n3 ni pun bukannya nangissss tapi muka mmg mcm tuh....huhuhu. Jahatttt ooohhhh kin!!! hahaha

Masa weols datang nih, ada tetamu kak ty yg lagi awal dah nak balik dah sempat lah dlm kalut² tuh senyum² ngan Dee Kuntum n Anie. So sorry pada mereka coz xsempat nak bertego sapa sbb nye tgh kepenatan naik tangga...semput xsempat nk bernyawa ngan betul....huhuhu. Stamina ahkak tak kuat.....nampak sgt pemalas excersise kan...huhuhu


ok masa nih dah happy time sbb perut dah kenyang....hahahaha

Baru ler senang nak berborak sakan sbb anak² pun dah pandai bawak diri masa nih. Orang kata dah start panas kan tadi malu² lagi semuanya. Agaknya anak dara berdua tuh si ariesya' ngan avin damia segan ngan abg firdaus gaknye....hahaha

Bila anak² dah pandai bawak diri masing² barulah mak² n bapak² budak leh start borak sakan n buat plan terbaru. Moga plan kita bisa direalisasi kan lah kali nih kan kak ty, kin, prebetsabu n mrhazizul kan.....kan kawan² kan??? Insyaallah....eh tak sabarnye ahkak mv yg paling tak sabar kan plan yg kena naik² bot tuh....:)...kin, kak ty what say u???



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

atty's said...

sedih pilu di dlm hati ku..huhuuhuh..
alor..kty tade baget nek bot..uols g .kty kim..je..

zura@iwan said...

sure sedap ni kak ty buat...hehe...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!