Header

Monday, October 11, 2010

Avin Ada Mustache





Bila masa lak avin ada mustache??? huhuhu

Camne lak leh jadi camtuh????

Tak ke pelik dia tuh dah ler kecik lagi plak tuh girl bukannya boy kan.....huhuhu lagi skali

Ajaib tak???

nak tgk???

serius nih kejadian yg benar² berlaku...huhuhuhu

see...tak tipu punya! lol... wakawaka shakira betol la ahaksss


hahahah....punya lah suke n excitednya dia nak melayan donut nih kan...sampai mcm tuh skali tau!



Haaaa...dia sendrik pun gelak uols bila tgk picca nh balik...pastu cecepat jer dia sound
Walid, walid, bonda, bonda....avin ada mustache la walid, bonda .....mcm walid!!!

pastu gelak kekuat....ahaksss

Dia mmg selalu suka main misai walid dia pun....kang kalau dia main²....dia usap² pastu dia ckp walid ada mustache.....nnti semua lah dia sebut.....dwi bahasa ye uol (pesan dia suke ckp dedua bahasa....siap terjemah terus).....cthnya mcm ini nose walid....idung. Pipi, cheek...ermmm forehead....yada yada....smpai ler dia penat ataupun ada topik lain yg lebih menarik perhatian dia.




Dek kerana J.PoPs baby donuts dari J.Co donut nih yg weols beli kat pavilion nih lah ain pun ada misai....wakaka. Lawak gak tgk gambauuu nih....hiksss


Avin Nurdamia Alhamra yg suke buat mcm² memek muka bila tau walid dia snap picca dia....budak yg bijak...hiksss






MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Cik Wanie said...

Ya Allah comelnyer dia mkn,
Sampai comot...
wah Jco ada baby donut yer,
Harus terjah nie...
Hihihi....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!