Header

Friday, October 22, 2010

Baso Indonesian Cuisine


Lepas habis jer dr acara Nuffnang Glitterati PLUS kat Taylor, Lakeside College tuh weols terus bergerak utk mengisi perut yg sudah berkeroncong dan berdangdut hebat tuh kan.
Kin ngan MrHazizul suggest weols lepaking kat sini. Dengar criter drp mereka ini, ini adalah restoran milik penyanyi Shariah Zarina tuh. Ahkak pun tetiba teringat dulu ada baca magazine mana entah mmg ada dgr crite yg sharifah zarina yg suaranye diminati oleh prebetsabu tuh mmg ada bukak restoran lah kat area subang. Ghopernya yg ini lah...not bad gak makan kat sini...makanan pun boleh tahan ngan harga yg reasonable lah.


menu berkonsepkan makanan² dari negara seberang
memilih tempat duduk yg selesa....harusss!! sbb nnti nak sembang² n gosipppp² kan....hiksss tp gosip adalah gosip yg berhemah saja ok....lalalalala
MV ko jeling sapa tuh smpai mata pun dah sengget cmtuh skali...huhuhu (eden xsedaq ok prebetsabu amik gambau!!!)
orderinggg processs....apa yg nak dimakan erkkk???
why so serius MV?????
muka happy....order dah sampaiiii....jom kita makannnnnnggg dulu!

 ini prebetsabu punya....namanya ahkak dah lupa dah

 sambil makan smbil berfb-ing n tweeter-ing sambil borak-ing

ini ahkak mv punya....chicken bakmi kot namanya
prebetsabu n mrhazizul

Lepas makan, biasa lah geng pak budak berasapppp kat luar (depa kan tak sayang peparu depa!!!) manakala geng mak² budak yg cute lg ayusssss n anak dara sambung borak² sambung plan xtvt akan datang n ngumpat sket² (matilah statement bunuh diri sndrik nih!!!! ) tp kami ngumpat yg baik² saje....eh eh...betul lah...eh betul ke??? haaa klu tak caya gi tanya kty, kin n akak lah.....ngeeeee!!!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

atty's said...

wakakkaa..masa tu kita citer pasal apa eh..pasal camne nak jadik kuyus..wahahhaha,..

masviona said...

atty,
yup kty masa nih lah kin dok citer pasal energy bar tuh....weols slama nih dah tau psl energy bar tp xpernah tau f&n pun ada kuarkan jugak...tetiba terus jadi teruja nk makan bila dgr kin criter kan...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!