Header

Friday, October 22, 2010

Berjimba-jimba Bersama Geng Blogger

apa lah yg mv dok gebang tuh sampai depa tuh semua khusyuk benor. Harap Kty n Nor paham kuliah agama yg mv sampai kan tuh....hahaha

Malam selasa lps kecoh lah OTWC, kat BBBangi tuh gegak gumpita uols ngan gelak hilai weols (agak kehoveran disitu....no no..weols nih semuanya pun berhemah² uols xdelah nk wat bising sebegitu skali kan...hehehe) tp tgk sndrik lah smpai brape meja kena combined utk group weols je kan.

Alkisahnya tghr tuh dpt sms dr cik wanie yang baru sampai dari Kedah, ajak berjimba n berjumpa² an di sini. Katanya Kty ngan Nor ada skali. Maka ahkak mv cecepat ler mintak izin prebetsabu n tnya apa plan dia skali dia bg green light kan so sampai lah weols kesana utk bersama² mereka yg terlebih awal sampai tuh.

ini adakah masa mendegar kuliah agama drp MV?????

Ermmmm rasanya macam bukan, tp apasal byk nauu picca yg menunjukkan sebegitu rupa??? Agaknya prebetsabu burst (spelling camno ahkak pun xtau janji pronoun dia mcm tuh ler...ala yg jenis skali tekan tuh dia akan snapped banyak² picca pastu bunyi dia pun mcm kita snap byk² kali ler tp ngan kadar selaju petir....ahaksss ) banyak kali kot.

apa yg ekau buek tuh mv oooiii
Kan dah kata tadi, ahkak bayak mendengar jer drp bercakap, pendengar yg setia lah....hahaha kononnya lah. Yang lebihnya depa² ler yg banyak sembang.....hahahaha

perbincangan masih diteruskan. Kami bercerita tu ini dan bertukar pengalaman masing². Tgk kty tuh semangat giler dia dgr pasal mandi hadas besar.....lol

sambil melayan anak dara nih yg agak moody masa awal² sampai
kan ahkak mendengar jer tuh....hikss
Bila dah nakbalik masing² sebok nak bergambar...biasalah tu kan dh namanya pun blogger kan klu tak bergambar tuh namanya bukan blogger tegar.
Eh jangan pandangg rendah tau ngan blogger, jadi blogger pun leh menjana pendapatan gak tau....haaa tuh earning yg dpt dr nuffnang tuh ler....hehehe. Side income tuh beb!!! bersyukurlah kan...:)

with mummyshafie n Avin Damia
Dia nih jeles bila tgk org lain dok sebok ambik gambau ngan bonda dia kan. Dia mcm marah² xkan kasi pastu sebok je nak join sama....hahahaa

blogger ngan camera mmg ibarat isi n kuku ...enggak bisa dipisahkan
opppssss!!!! prebetsabu wth mv akak....hahaha
Amboiii prebetsabu tertukar pasangankahhhhh.....hehehe. Prebetsabu kan hantu camho....hahaha. Pesanan buat akak, ini bisa menimbulkan marah ni kak

Ermmm tetiba blurrrr...... leh tak tutup n3 nih kat sini je.....tetiba rasa nk publish jer n3 nih tanpa ada penutup leh tak uols???
huhuhu...uols layan jerah picca² kat bawah nih erkkk....layannnnnnnn!







MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

CathJ said...

wow... gempak nya korang!!!! best... :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

meriah2.....suke tgk sume pics..tantek2...nice 2 meet u sis!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!