Header

Monday, October 25, 2010

Bila Mood Rajin Datang

Mood apa yg datang tuh,ala mood memasak je uols. Malam² mesti makan nasik huhu biasalah prebetsabuku itu dia kan tekak minang melayu so xleh lari dari makan nasik lah.Kalau sehari tak pekena nasik sekali pun sure mood dia swinggg hahahahaha.

menu mlm tuh


Masak simple² je malam tuh, dia even suka makan nasik tp dia tak cerewet masak je pepe janji leh makan n kenyang dia sental je. Jom kita tgk apa yg ahkak masak mlm jumaat lepas

sup ayam
sambal kicap + tomato+ cili potong n bwng

ahkak goreng bawag + cili merah
ikan goreng.....ikan apa ahkak dh lupa...huhu

Makanya weols tido ngan senang hati malam tuh coz perut kenyang...:). Avin pun makan ngan bersemangat dia mmg suke yg jenis² sup nih tp dia tuh ala² western sket coz kalau makan suka sgt makan spagethi n jugak pasta² yg lain tuh...huhuhu



Author's note: Pempuan harus kena pandai masak uols kalau xpandai pun xpe leh blaja senang je tgk je resipi kat internet apa susah....klu dh jadi isteri org lagi lah kena lah blajar² masak tuh kan nak jaga suami kenalah jaga melalaui perut dia jugak kan...:)...teringat pesan org2 tua

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Rizziela said...

Betul tu..

Dulu saya pun x pandai masak..lama-lama bolehlah sikit2...sebab hubby suka makan kat rumah dari kat luar

:: p R i n c E s S _ N :: said...

setuju....blaja tggi mane pon akhirnya ke dapur juga..tu pesan arwah nenek N..

masviona said...

Rizziela;
alhamdulillah baguslah klu camtuh...teruskan usaha n semangat ye

Princess_N;
kan N jgn jadikan alasan kita pangkat tinggit....gaji besar xleh masak utk suami n faili tau.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!