Header

Monday, October 18, 2010

Busuk Bau Longkang

Tengah² panas...tengah² hari buta mahupun dipetang² celik  yg takbuta tu kan, kalau dapat minum air sejuk ke ABC ke cendol ke kena lak ngan pisang goreng panas pun sodap gak kan....hiksss

Disebabkan weols pun mengidam benda yg lbh kurang sama, aku ajak ler prebetsabu g terjah gerai² yg kat tepi Uniten tuh....kat situ mmg femes lah ngan sekali mak nenek goreng² mcm pisang ke cendawan ke ubi ke semua tuh...termasuk ler daun sawi goreng uols (rupanya daun sawi kalau digoreng sedap gak eh) ngan segala jenis rojak aka pasembur mahupun cakoi....silalah kesana jika anda mengidam. Rasanya 101% garenti sedap punya


air kelapa kegemaranku
 Tapi hari tuh disebabkan weols gi dlm kol 6++pm macam tuh jadinya manyak gerai² yg dah bungkus dah nak tutup dah la uols. Yang sempat weols rasa nih pun kiranya last kopek punya jelah

cendawan goreng


rojak.....mintak rojak ayam tp ayam dah habis...rojak biasa pun layan jelah
Weols punya lah semangat nk melayan makanan yg sedap² nih dah lepas order terus g cari meja nk duduk. Yang avin damia lak duduk² atas krusi terus sound

Busuknye bonda....so smelly...bau longkang bonda!!!....busuknye!!

Ya Allah...budak tuh mulut xde insurans langsung ko tau....puas dah ahkak mv uols nih ngan prebetsabu doh bising² kat dia jgn ckp macam tuh kan, dia tak heran ckp gak yg tak tahan tuh siap buat memek² muka tutup² idung segala bagai.....adoyaiii anak dara tuh mmg ler xleh cover² dah uols

Ahkak pun apa lagi nampak xde kesan kan soh prebetsabu tukar tempat ngan dia soh dia duduk membelakangkan longkang n semak² tuh.

Actually bau dia xdelah teruk sgt uols, ada lah bau sket² jer biasalah kadang²bila kena tiup dek angin sepoi² langguange tu kan tapi anak dara tuh mmg demand tinggi sket uols ditambah mayb budak² kan jujur yg keterlaluan gitu....hahahaha. Yang ahkak ngan walid dia xleh blah tuh silahlah percaya yg dia sendrik baru cakap bau longkang huhuhu.

Weols pun baru terdengar dia ckp mcm tuh tau....pastu masa otw balik umah ahkak mv sembang² ngan prebetsabu mcm mana dia dpt word baru bau longkang tuh kan.....klakar kot uols...just imagine dia ckp...bau LONG...KANG hahahaha...budak² lagi kot mcm agak susahh kot. Pastu baru weols realize ada ler skali weols bitau dia masa tuh kuar² kete je bau busuk pastu dia tanya....busuk nih bau apa nih bonda walid...pastu weols pun spontan kan jwb...bau longkang....haaaa dari situ ler dia terus ingt....wakakaka

Jadi ingtlahh kengkawan sekalian jgn under estimate kebolehan anak² kita....daya ingatan depa sgt kuat ok...skali ckp terus melekat....terus ingt n pandai plak dia mempraktiskannya.....huhuhuhu

Bijak...bijak....ahaksss.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!