Header

Wednesday, October 27, 2010

BZ Bee

Alkisahnya mlm td xsempat ahkak nk schedule new n3 tp prebetsabu xtau plak coz smlm nmpk dia bukak lappy masa ahkak dok sebok berkung fu kat dapur. Xberkesempatan lg nk bukak blogger.com itu psl xleh nk tgk kot2 ada schedule dr prebetsabu ke apa kan

Dia amik turn lipat kain n layan anak smlm. Pastu lps memasak ahkak spring cleaning sket la umah tu coz last week xdok umah g mersing so xsempat nak kemas2 sgt, cleaner pn xdan nak panggil lah kan

So ahkak kemas2 lah sket area dapur ofkoz leh sbb masak kan pastu dlm master bedroom sket...huhu

Lepas tu rasa badan melekit g mandi kejap (tgh2 mlm buta org tua2 kata xelok mndi kan) tp ahkak belasah je coz xselesa bila badan rasa lekit lagipun nk tido sblh suami tersyg kan nnti xsyok lah nk peluk2...haha

Itu psl xsempat nk bukak lappy pastu dtg opis lak keje melambak2...kena study buku tebal Economic Tranformation Programme by PEMANDU nih coz nk carik2 duit utk co ler hehe..new business opportunities gitu kan...kang klu xde biz baru camne co nk growth up kan

So bg lah ahkak masa utk mentelaah dulu ye uols...bz ni 600pgs ++ yg akk kena study ni...huhu

Masa nk spm dulu pn xde lah mentelaah smpai camni skali....lol

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

3 Comments Uols:

nUR_rOsALiNdA said...

Ye..kita tau..Akak buat nasi lemak semalam..Hehehehehe~

prebetsabu said...

dan nasi lemak ahkak mv sedap!!!!!!
ehehehhehehehehe muahahahahhaahahhahahaha

*study leklok!

masviona said...

mala,
ps bodek lerrr tuh....ahaksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!