Header

Tuesday, October 26, 2010

Cuti Deepavali - Apa plan korang?

Ini ialah Edisi Tidak Saba Hendak Bercuti... kehkehkeh..
eh korang.. cuti deepavali dah tak lama lagi..
korang dah plan ke nak wat apa time cuti ni?

ngeh3...

Apa kata kita share2 kan aktiviti yang ada dalam kepala kita..
nak piknik? nak g pulau? nak terbang?

;)










*eh.. korang tau tak tarikh cuti deepavali bila? :)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

[-suziey-] said...

deyy mau cuti deepavali tp xtau date..ekeeekek:p 5 Nov daa..

prebetsabu said...

ekekekee.. suziy... belakanggggg, saya tau jugak sama itu tarikh raya deepavali... belakangggg, saya sengaja jugak mau tanya pada summa orang pasal itu date.... belakangggg, saya plan sudah ada jugak sama itu tarikh... belakanggggg, belakangggg

ammaaaaa

nasazfrog... said...

ermm sygnya kite tak cuti,, kena keje,, patut tak...??

masviona said...

suziey,
dia excited nk cuti sgt lah tuh....smpai xingt bila....hahaha

nasazfrog,
alahai siannya tp xperlah triple pay lah kan...hiksss

keje kan amanah...:) nk sedapkan hati awk nih

Rina said...

balik ganu..makang ikang bakar..perghhh...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!