Header

Friday, October 15, 2010

Duta Baru Astro Ceria

Uols tau tak astro ceria ada new ambassador??? Serius ke nih???

ermmm...wait...wait

Uols tak pernah dengar n xtau???

Yg mana satu nih....astro ceria tuh tau tak???.....xkan xtau kan sesiapa yg ada anak kecik sure tau rite dah kalau depa conquer remote tv tuh sure depa nk bukak rancangan nih je xpun playhouse disney kan?? *hahahah.....tu avin damia ler tuh

Ok dah tau kan...so dah kenal dah kena duta baru tuh.....blom kenal lagi eh. Kalau nak kenal tgk je video nih

wakakakaka









Hehehe......amacam??? ada talent tak Avin Damia....ahaksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!