Header

Friday, October 08, 2010

Good Bye Mr. Triton

Kesedihan bagi kita, adakalanya merupakan kegembiraan bagi org lain kan?
Begitulah lah bak kata kawan motor n fb aku ni si Peter Blood nama je garang mcm drakula.. tapi lembut jiwa n sopan orangnya tak gitu en. chinok? haha

Kita bersedih sebab kene lepaskan mr. Triton, tapi nnti pasti ada yang bergembira bila dapat delivery Mr triton ni sbg ownr baru...

Triton ni berkhidmat kat Team Mv.com selama 2 tahun je..
avin damia panggil kete ni "Car besar".
Bila ditanya ni kete siapa? laju je dia jawap "ni kete walid"
abis tu kete bonda yg mana "yang tuuuu..." sambil tunjuk pada Madam A heheh

tapi dulu masa awal2 madam A join the family dia pelik la jugak "ni kete siapa ni bonda?"
"ni kete kita la"
"eh bukan la.. kete kita lain"
hahaha

so semalam jam 3pm, maka secara rasminya mr Triton adalah bukan lagi ahli keluarga Team Mv.com..
eceeccececehhh... putus saudara la kiranya.. hahah

ni paparan terakhir Mr Triton beberapa minit sebelum di serah milik..




harap² owner baru Mr Triton ni dapat menjaganya dgn penuh kasih sayang..
jgn jadik macam aku.. mentang2 la kete ni boleh lasak² tu yg jd malas nak basuh² kasik kilat bling² hahahah

tiada la lagi keseronokan ketika meredah banjir tanpa rasa ragu²..
tiada la lagi keselambaan panjat atas divider utk wat uturn bila jem..
tiada la lagi degupan laju jantung bila tekan pedal full throttle n rasa turbo dia kick in..
tiada la lagi dgn selambanya bawak stok buah dari kampung walaupun buah tu penuh ngn semut2 n debu2..

tapi mana tau, owner baru dia nnti kasik makeup dia lawa² ke..
kasik pimp style vip ke. rim besar.. sport lid bagai..
leleeehhh..

Selamat tinggal buat Mr Triton...
Selamat datang Merpati Putih!

;)

MITSUBISHI TRITON 2.5 AUTO.
OGOS 2008 - OCTOBER 2010

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Anonymous said...

R.I.P


~budak hensem~

masviona said...

azli,
RIP..rest in peace ke???...huhuhu mcm ucapan utk org yg dh meninggal je...huhuhu

nUR_rOsALiNdA said...

wahhhhhhh
kak mas tukar kereta?
kereta apa eh? kita x dapat tgk pic la....office ni block pulak..hampeh tol`

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!