Header

Thursday, October 28, 2010

Kluang Rail Coffee Sudah Team MV.com Jejaki

Masa otw balik dari mersing ritu sempat lah singgah ke kluang nih. Singgah kluang bukan utk apa pun, tujuan utama adalah memang nksinggah Kluang Rail Coffee nih semata². Itu lah tujuan utamanya pun.

Sempat lagi posing...ala xsusahh pun...Ahkak jalan depan pastu prebetsabu panggl ahkak pandang n dia teru snap...sonang baitu
Tapi mmg berbaloi² sungguh menyinggah bila dapat menerai kopi n roti dia. Mmg best uols padan ler glemer seantero mesia nih haaaa.

Apa yg membuatkan feel kesedapan tuh makin terasa mungkin jugak sbb weols makan kat tapak asal dia lah kiranya kan. Yo lah sekarang kan depa dah ada banyak branch kan.

Menu yg ada
Dan team MV.com telah mengorder semua jenis roti n bun kaya n butter yg ada kat situ.....hehehe. Not really tamak eh uols but weols nk amik ksesempatan merasa semua menu dia supaya weols idak kempunan dikemudian hari....lol. **yelah bukan selalu bolehh datang maaar!

can u see this??? i semua weols makan tau...hehehe

Nak tgk tau satu² apa yg weols makan. Semua pun maveles n nyummmehhhh lah. Nanti² if ada peluang nak singgah sini lagi lah...:)

kaya n butter....bun

kaya n butter..keping

kaya n butter...bun wholemeal
pau tuna
pau bilis
 Pau nih serius lembut n gebu uols....ermmmmmm sedap giler!

kopi panas..tentulah MV punya n sejuk....prebetsabu punya
Kopi nih even xleh lawan kesedapan dan kelemak n kemanisan kopi Vietnam tapi tetap mantopppp jugak uols. tak caya cubalahh try

Kalau rasa² tak caya jugak cuba tgk nih...anak dara weols si avin nurdamia alhamra pun suke uols....siap puji n kasi thumbs up lagi tuh yg tak tahan tuh

makan ngan bersemangatnye
ini lagi lah....hiksss **dgn harapan drp bonda jgn lah kau membawa peel makan sebegini ruper sampai ke besar wahai anakku,....huhuhu...malu bonda n walid hang nanti...kekecik no hal lah
thumb up....even bukan 2 tp jadilah kan....hiksss

Lepas pekena kopi n roti kat Kluang Rail Coffee nih uols dari kluangmembawak ke Kajang ahkak steady je jadi co pilot menemamn prebetsabu memandu madam A tuh xde siap mulut dok pot pet pot pet bercerita mcam² uols.....hehehe.....sbb perut senang kot n jugak kebestsan makanan tadi masih terasa


muka happy....hiksss
Author's note: FYI, n3 ini even promote kaw² tp bukan n3 berbayar ye uols...coz nih based dr experience sndrik dan saja ingin berkongsi ngan uols semua...:). Yang baik kita sharing² lah kan...:)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

fuh serius mmg berhantu betul penangan roti2 kat kluang railway station ni..

pilihan utama - kaya n butter bun.. mantop.. then, pau yang gebu.. then baru lain2..

alamak.. apsal la jauh bebenar kluang ni....

||| PöJìé PööH ||| said...

Wuiii sedapnya kak! Xpernah plak try..

Love,
PojiePooh Abdullah

ct rahani said...

sedapnya tgk gambo roti2 tuh.. sy yg duk kt jb nih pun lum penah pegi lg kak.. baca entry akak nih wat sy terasa nk pegi jer.. hehe.. leh la pow my en hubby dgn ayat 'sy mengidam la nk makan roti kt kluang railway station'.. sure dia x leh tolakkan.. hiks...

mazharalti said...

memang terbayekkk dari ladang kopi ngan roti kat Kluang Station tuh... we'olls pun dah pi pekena kat sinun... end 2008 yang lalu... lama gak tuh... bila lagik la nak pi ek En Hubbyku?... hihihihi... aritu pi, siap beli kopi dia lagik tuh bawak balik bagi kat SIL... dia pun kata kopi tuh kaw baik punyaaa...

epulafea said...

oke suka blog ini sebab fasal makanan. T_T

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!