Header

Tuesday, October 26, 2010

Layan Sup Bersama² Mummysya's Family

mv berselera makan sup ayam....sup² lain ahkak kurenggggg sket...perut xmakan, tulang xpndai sgt nk makan, daging pun ikut mood....so ayam jerlah kan

Ada org tuh mengidam kot malam² nk makan sup tulang. Jadinya ahkak mv suggest ler kat restoran Sup Urat Ketin kat seksyn 7, BBBangi nih kan...dah tuh area² bangi nih jelah yg ahkak tau pun kan area² yg jauh ngan umah mana lah ahkak nk tau kan klu pun sup dia lagi sedap dari yg kat sini.
Disebabkan mummysya membizi keje mlm² pun ada guest from over the sea dtg makanya pukul 10pm barulah dia free. So dekat² kol 11pm gak ler baru weols dapat makan sup nih.

mummysya n the small families
Rombongan dari Cheras dlm 3 bijik kreta....baru best makan sup ramai² barulah meriah kan.....nk² layan sup panas² yg masih berasap² tuh...fuhhh. Pastu tambah lak cili potong² ngan kicap (tp semalam cili potong xde sambal cili je ada....layannnnn!!!) Yang sepinggan pun leh jadi bertambah 2-3 pinggan....the more the merrier....bak kata mat salleh aka abg jem sinar fm kan...hehehe


jijie yg tergugat dietnya mlm semlm...hahaha
Sampaikan jijie the rawks yg kengkononnya nak diet xmoh makan pun terliur sama kan. Makanya tergugat lah diet jijie mlm tuh....hahaha. Part yang xleh nak blah siap kena bebel² lak kat mama dia mlm tuh....ahakssss.....dah dtg jejauh camnih ko nk gi amik makanan pun malas...pastu dok pau yg org nih sket yg org tuh sket.....yada yada yada tp dia buat derrkkk jer....hahaha then mama pun stop lah bebelan tuh smpai situ je....ahaksss. ***** Tapi rasanya ahkak tau nape ko jadi mcm tuh smlm jijie....ko winduuuu afeq eh...huhuhu
baby miqa'el nih cute tau pipi n kulit dia tegang rasa nk cubittt je tau!

Sian baby Miqa'el (kin spelling nih mas belasah je nih klu salah tlg betulkan ea) semalam baby dia xsedapperut ke apa ke enetah asyik meragam je. Nangis jer dia nasib baik ler ramai org yg amik turn jaga dia gilir² mcm pas baton je...kejap dok ngan angah pastu dok ngan atuk lak pastu dok ngan daddy zul dia sampaikan auntie mas ngan uncle nas dia xsempat nak dukung dia......dok tunggu2 turn baton dipass tp x terpass² pun.....hahahaha

Lepas je makan weols tak tunggu lama pun terus je gerak balik umah memasing coz esok (hari nih) kan kerja lagipun mummysya tuh ada keje lagi dok menunggu yg ahkak v ngan prebetsabu pun mata dah xleh nk bukak dah rasanya....ngantuk!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

fairus said...

Sup ayam satu...

Love You Miss You said...

muahahaha...

Kijam, kin mengidam kosong ya.

TQ Mas & PS, sbb sudi layan we olls sampai ketengah malam walaupun time usap-usap sudah tiba.

Tak perasan nak call kak ty semalam.

lily lotus said...

ini baru betul punya menikmati hidangan sup :)

masviona said...

fairus,
wokeyyy siap!!

kin,
mas ingt tp dok pk2 klu lewat2 mlm pastu on the spot nye plan takut kty slalu kty xleh join lagi pun mls nk kacau time main dia....hahahaha

**ooopssss kty ckp ritu kan...hahaha

lily,
mmg betul2 nikmati....lepas nikmati trus blah...hahaha

Cik Wanie said...

kedai nie kat sec 7 Bandar Baru Bangi kan akk,
ari tue ada lalu,
tapi x sempat nak singgah sbb nak pi Nim's Little tue lah,
hihihi

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!