Header

Sunday, October 10, 2010

LIVE: Basuh Madam A

Last week kan prebetsabu bawak madam a g outstation so masa dia bawak balik tu...fuhhh ahkak xsanggup rasanya nk tgk coz kelabu asap giler uols...mmg teruk lah kete tu berabuk ngan kotor sana sini kan

Rasa mcm dan2 tu gak nk bawak g cuci tp sbb kekangan masa (ecehhh kekangan katanya...hikss) so terpaksalah postpone smpai ler ke hari ni haaa

Kasi ler grooming sket kat madam a...sian dia...kita basuh bersih2 baru lah nk bawak sana sini pun pun rasa happy n best gilossss kan....:)


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!