Header

Wednesday, October 06, 2010

Live: Windu kottt

MV currently @ OTWC, seksyen 9,BBB. Tadi lps amik my lil princess tu trus gegas2 ke sini.

Masa amik dia tadi ada dia ada tanya mana walid dia...pastu dia jwb sndrik walid work kan bonda. Kalau ko tanya lagi walid work kat mana sure dia akn reply balik kata walid dia work either kat paris or london....hahaha walaupun kata mana skali pun...huhu. Asal tanya je mesti paris or london sesajo ok!

Pastu dia tnya gak kita nk g mana ni bonda. Aku ckp kita nk g makan...dia dah x excited macam selalu. Aku dah pelik td masa dia tggu kat pintu nursery pn dia mcm xhappy je bila nampak aku...senyum tu senyum lah tp selalu dia akan excited semcm smpai terlompat2 lah...ala style budak2 kan uols leh imagine kan...sambil berlari nk menerpa ke pintu.

Lps aku ckp nk g mkn dia senyap je td pastu ckp xnak nk balik umah. Aku just ignore je ckp dia smpai kat security guard tuh dia dh nangis2 dah xna g makan avin nak balik umah...nk balik umah

Huhu sudah aku dh mengelabah dah pastu pujuk2 dia sket dia still nk nangis gak tp makin slow n makin slow lah dah half way dia mtak nk sleep so aku assist dia naik kat seat (before this dia just berdiri kat penumpang) n sandarkan dia...so dia mcm tertido2 ayam lah

Dah smpai OLWC ni aku ajak kuar dia renggek2 xnak tp bila aku ckp nak dukung dia follow je lah dah nmpk OLWC ni baru dia excited sket n ajak masuk dalam.

Tp agak pelik lah dia xseceria selalu. Selalunya kalau smpai sini sure dia cergas je. Ini tdk asyik nak aku hug je pastu nak sandar2 kat bahu je...sayu lak aku tgk.

Ni aku curik2 type coz dia terlelap ngan peha aku dijadikan pillow dia...dh makan kaya n butter toast td hbs 2 keping. Insyaallah lps2 ni dia ok kot...aku rasa ni simptom2 dia windu kat walid dia lah ni...confirm dia mmg xleh lebih dr 3d2n ngan walid dia kang nanti mula lah demam rindu dia datang nasib baik lah walid dia otw balik malam ni kot kalau keje settle cepat

Bonda dia pun windu gak dah 3 malam dah ni bonda dia tido peluk avin damia je...huhu xckp korum xsyok pakai lingerie la senza kaler birus firus pun xde makna pada ahkak uols bila prebetsabu xde....muaahahahaha


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

4 Comments Uols:

Hezesuze said...

alaa PS xde carik rezeki kan..redha jeler...

psstt..mmg tak syok kalo tdo xde teman...ahkss

CathJ said...

kesian dia.. mesti rindu lah kat kawan karib dia tu... :D

Privacy_Resident said...

Huhu comel dan sayu~

MONYET & UKM?

masviona said...

heze, yup dia g carik rezeki kak...mmg ler redha kak oooiii

cathj,
yup kesian dia sis....demam winduu...huhuhu. pg nih masa nk anta dia g skool sy nk angkat dia turun bawak nk masuk dlm kete dia nangis taknak....nak walid...nak walid...huhuhu terpaksa lah walid dia bangun tido n bawak dia masuk kete

Privacy,
mmg sayu pun....huhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!