Header

Wednesday, October 27, 2010

LIVE:Ini.baru.Nasi.Lemak.Original!

Sampai jugak hajat aku!!

Sebelum ni merata tempat gi terjah nak mencari nasi lemak yang asli.. Yang original.

Kalau g kat kedai, nama je nasi lemak..
Tapi xde rasa nasi lemak pun..
Just nasi ngn sambal n telur..

So semalam masviona ku sayang bertungkus lumus memasak nasi lemak..
Perggggghhhhh.. Kali ni kesampaian sudah hajat nak rasa nasi lemak yang pure ada rasa lemak santan!

Dari malam tadi masa dia tanak nasi tu makaaaaaaaiiiii semerbak baunya..

Tambah plak ngn sambal ikan bilis with hirisan bawang besar dalam tu....

Waaaaaaauuuuuuuu!

Syukran ya zaujah!
MuaaaahhhHhH!

*jemput semua! Nak rasa, leh terjah opis mv dia ada bawak sebekas besar kat opis dia!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

Rizziela said...

Samalah dengan saya..
bersemangat semalam buat sambal ikan bilis....rebus telur..


Pagi tadi tanak nasi lemak...wangi semerbak pagi2 ni

masviona said...

rizziela,
yeke...sama lak kita eh...:)

utk famili apa salahnye kan

Anonymous said...

errmmm..kalau ada daun pisang mesti lagi best kannn

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!