Header

Thursday, October 14, 2010

Maher Zain.. bukan sahaje Si Bonda, Si Anak Dara pun minat! huh!

Aiyoooo demam si Maher Zain ni tak kebah² lagi ropanya ek?
actually weols dah lama layan lgu maher zain ni sebelum semua org kat malaysia ni sebok² nak kejar dia kat kosert kat malaysia ni..
dah lama dah dok hampir tiap hari layan lagu dia ni pegi n balik keje..

punya lah kerap, sampaikan anak dara weols ni pun dah boleh kenal lagu2 dia..
padahal masa tu dalam radio bukan dorang main pun lagu maher zain ni kan?

tiap kali intro lagu2 maher zain dia dah kenal dah ni lagu apa..
especially lagu Insyaallah tu..

nowdays dah bertambah glamer la si maher zain ni.. dah byk kedai2 mainkan lagu dia.. dalam radio pun dah byk..
haa.. lagi lah tiap kali lagu tu je menjerit2 lah si avin dan bondanya jugak dok kata lagu insyaallah lah!


nak jadi cerita, si CEO Mv.com kita ni akibat frust tak dpt jumpe maher zain kat konsert maupun dia punya meet the fans session sebab kebizian, maka dia pun lepas geram lah..

layan lagu maher zain ni dalam kereta siap nyani kuat2 ngn anak dara dia..
fuuhh.. 2 hardcore fans maher zain..
yaappaadaaa.. ni Prebetsabu Zain ada sebelah ni dia tak teruja pun ;(
keh keh keh

nah layan video-video ni:



paling tak boleh blah ayat mv ni - "laa.. avin tak nyanyi pun.. bonda je..."
pastu terus si anak dara tu nyanyi semula even dia tgh occupied with her toys doraemon tu.. kekeke..
bonda.. bonda

tapi bonda masih tak puas hati...
akhirnya avin letak doraemon dia kat tepi..
pastu bonda dia replay semula lagu tu.. hahahaha

dan dia rekod lagi video:





dan berdua mereka bergembira menyanyikan lagu tu..
err.. tapi suara bonda je yg dgr kuat..
sbb bonda yg rekod so suara dia la yg kuat ehehehe..
amboi bonda.. sakan no!

nampak gayanya, Prebetsabu Zain susah nak carik makan lah... :(
kehkehkeh

*lamanya tak berkaroke!!!!!!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

*Tinie* said...

sedap suara bonda ..hehehhe

Ms.Lilies said...

walid...sila ke tepi hahaha...
bagi laluan kat depa berduet

masviona said...

Tinie;

bonda batuk² tuh....suara bonda mmg boleh menyebabkan banjir satu kl klu nyanyi hbs satu lagu tuh....wakaka

ms lilies;

mi, walid dia jeles...hahaha

CatlinaFly said...

seksi nye suara bonda serak2 hehehe....suara avin cute! :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!