Header

Thursday, October 07, 2010

Maher Zain- Save The Soul Showcase



Buat peminat² tegar dan jugak kipas susah mati maher zain (sprti MV....huhuhu) bersiap sedia lah anda sekalian kerana maher zain akan membuat malaysia tour ye tapi amat sedihlah ahkak nak umumkan kat sini bahawa tiketnya sudah sold out, ahkak mv sendrik pun xsempat nak beli uols

Ahkak dah tau agak awal gak ler psl nih tapi tak de hati nk book coz takut prebetsabu tak berminat (sbb dia dh serik g konsert ariel n the peterpan dulu tuh....huhuhu) jadinya ahkak senyap jelah tapi skrang nih nasi dah jadik bubur dah ler...huhuhu

Aku try gak ler contact Raudhatus Sakinah (agent tix utk show nih lah kan) tp mmg dah sold out dah ler....huhuhu....tapi anda jangan risau masih ada peluang untuk anda bertemu ngan maher zain penyanyi kesukaan anda yang berasal dari lubnan nih sbb masa ada Maher Zainmeet the fans dibeberapa lokasi seperti Mid Valley Megamall, The Curve dan beberapa tempat lagi pada Sabtu dan Ahad ini. Ahkak mv pun cadangnye nak turun pada hari sabtu nih kalau xde aral melintang lah kan.

Tapi kalau kat sana pun xleh nak g jugak xper kat radio n Tv pun masih berpeluang lagi utk kita mendengar suara dan juga menatap wajahnya itu....hiksss.

Oklah meh sini ahkak mv share kan jadual dia sepanjang berada di negara kita nih yg ahkak cilok dr fanpage dia kat facebook tuh. Ritu ahkak tgk video dia masa kat brunei....wahhhhh dasyat gak ramai katanya peminat yg datang support...:)




Author's note: Ahkak MV kan klu xdpt tgk maher zain nih nnti ahkak soh jer prebetsabu nyanyikan lagu the rest of my life tuh kat ahkak....hiksss...tapi ahkak nk ler dgr secara live dari dia klu leh laaa....ada sesapa nak bagi free kat ahkak tak tiket showcase nih.....boleh la...:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

prebetsabu said...

saya benci maher zain!
sbb mv suke sgt ngn dia.. jeles nih!

ekekke.. taklah.. mmg lagu dia best.. nak nyanyi lagu rest of my life? boleh boleh.. nnti b wat miming mcm teachershida ke apa ntah nama minah tu hahahaaha

masviona said...

PS,

saba2....sy bukan mencinta cuba mengakumi....itu je..hiksss

ArELeEz said...

seriously, nie la 1st time tau psl kewujudan maher zain nih. owh.. buta muzikkah daku..?? tsk3..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!