Header

Tuesday, October 05, 2010

Plan 1 Last² Jadi 4


Apa tu uols?.....ahaksss

Ala xde apa pun sebenarnya, memulanya ahkak mv plan nak g M.A.C nih coz nk g beli compact powder je coz yg ada nih mcm dah nak abis je tggl leh la guna smpai akhir bulan nih kan.

Pastu dah gi sana kena kenen² ngan SA M.A.C tuh pastu tetambah lak ngah ada promo utk rangkaian produck lightfull tuh makanya ahkak pun tertarik menarik....aku tertawan coz kau mmg da bomb lah kan makanya terus sambar lah kan..itu yg ahkakdok bising2 tuh drp 1 barang je yg nak beli memulanye dah jadi 4 barang uols


pastu ada hati lak tuh nak kenen² kan i ngan produck² depa yg lain.....huhuhu. Ahkak dah takut dah coz ahkak tgk prebetsabu dah jeling semacam je kan....hahahaha

Tadi dia keluarkan duit rm500 pastu i dh beli lightful nye barang tuh dh rm330...huhuhu...even ahkak mv uols pakai duit sendrik...prebetsabu just tolong kuarkan but i takut gak kalau prebetsabu jeling pun....huhuhu. Kalau dia jeling tuh maknanya i better stop beli² barang untuk mekap² tuh....huhuhu



yang nih gambar candid....banyak giler gambar candid hari tuh. I ada ler pesan kat dia soh amik gambau kan tapi tak sangka lak dia amik gambar nih coz i tgk dia pun cam dok membizi jer menolak anak dara (stroller) tuh sesambil dok melayan mulut anak dara tuh....huhuhu

Ala biasalah lelaki kan hebat leh wat kerja multitasking.....mulut bercakap tangan sempat lagi amik gambau...hiksss



Picca masa ahkak mv uols tgh nak membayar pun sempat gak dia amik....

so inilah barang² yg sempat ahkak beli....harap² sesuai ler cream cleanser n toner tuh ngan skin tone ahkak mv.


Author's note: Biasalah wanita ngan kecantikkan mmg bagaikan semut ngan gula mana dapat dipisahkan kan....lagipun i buat semua² nih untuk sapa gak kan b? utk b gak kan.....tetiba masuk nama laki ahkak kat dalam nih....ihiksss........haaa ingt lagi tak qoute dari mrs estee lauder yg ahkak mv dah share kat n3 before nih....hebat kan!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Cik Wanie said...

Brg MAC mmg bagus kak especially utk kulit asia seperti kita,
Sbb tue ramai yg pakai produk tue,
Teksturnya pun cantik....;)

Nanti akk try plak Stage,
Pun cantik jugak ;)

masviona said...

cik wanie, ye eh...kmas before this just pkai compact powder dia jer baru je nak try pkai yg lain2 nih....:)

stage blom pernah try lagi nih....tgk lah nnti2...:P

Cik Wanie said...

Hihihi,
Kalau stage pun ok gak,
Harganya pun murah skit dari MAC,
Tambah dia punya foundation,
Sgt2 lembut...
Trylah nanti ;)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!