Header

Monday, October 11, 2010

PM nak bagi iPhone !! Fuhh

ini peluang nak menang iPhone 4!
rasanya bukan scam macam yang berlambak kat internet ni.

mudah je..
just "hantar" pesanan anda ke Perdana menteri malaysia melalui form yg dia bagi situ..
then tulis butir diri..

mana tahu, nasib anda baik.. sama ngn nasib kitorang hahaha menaruh harapan untuk dapat iphone free



Pos Kad Hari Malaysia untuk PM adalah kesempatan bagi anda untuk memberitahu PM satu perkara yang beliau perlu lakukan untuk meningkatkan kualiti hidup anda.

Semua permintaan yang diterima akan dikumpul dan disampaikan kepada PM oleh Malaysia Centre for Public Opinion (MACPO). Salinan mengenai laporan ini akan dihantar kepada anda melalui email.

Jadi rakyat Malaysia, jika anda ingin menghantar permintaan anda kepada PM, inilah kesempatan anda. Mula menulis kepada beliau sekarang.

Pos kad yang terpilih akan diumumkan dalam Malay Mail.

Tarikh tutup 15 oktober 2010..

sempat lagi nih!

simple je



saya dah submit.. anda bagaimana?

Pos Kad Hari Malaysia

*thanks pada rakan fb, xali alonso sbb share psl info ni... YNWA!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!