Header

Saturday, October 23, 2010

Roti Paratha

menu wajib, xpernah tak order klu dtg OTWC
 Sekarang nih agak jarang² je ahkak melepak kat Oldtown White Coffee, tak sekerap n seacap dulu. Sebabnya ahkak sendrik pun kurang pasti maybe kat bangi dah banyak tmpt² makan lain yg tdk kurang menariknya or maybe jugak lps dah macam² rumours yg kita dgr pasal OTWC nih kan....huhuhu

Tapi last week 2 hari berturut² g sana, ahkak pun mcm xde selera je nk makan nasik² or menu noodle² yg lain tuh makanya ahkak cam tertarik ngan gambar roti paratha tuh terus ler order.

First time ahkak try terus tersangkut, sedap lah uols. That time ahkak order roti paratha wth chicken curry....nyummmy. Roti dia sgt lembut n sedap kari dia pun sedap.

gabungan roti n kari yg sedap...nyummmilious!!!!
Lepas nih klu gi OTWC lagi leh la order roti paratha lagi. Menu² baru yg ada kat sana ahkak blom terbuka lagi hati nk mengetest tgk lah next time kot² terbuka selera kan....hehehe



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!