Header

Wednesday, October 20, 2010

Saya KECEWA.

Pinjaman wang sebanyak berpuluh ribu dari bank telah dilaburkan keatas pembelian sebuah kenderaan.
Jumlah yang BESAR! 
bukan singgit dua ringgit kan?

Dengan harapan - Peace of Mind. kenderaan diperlukan sbg medium pengangkutan yang dapat memudahkan kita.

But now? 

Menyusahkan plak jadinya.

Malam semalam aku dah shoot 1 email complaint kepada salah sebuah pengeluar kenderaan.
kita tunggu samada dia respond or tidak.

dan aku dah schedule 1 entry jam 1230pm ni and dalam entry tu aku ada paste balik email komplen tu.
kita tgk if ada reaksi from pengeluar tu sblm entry tu dipublished, then maybe kita stop entry tu from dipulished.

if lambat reply, kita biar je entry email tu dipublish utk dikongsi bersama semua reader masviona.com
yang pasti, kami KECEWA.

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sis....da jmpe pon blog..ngee..

Mak Su said...

penjual suka janji macam2 tapi biasanya tak leh tepati...

prebetsabu said...

bukan masalah dari penjual.
masalah after sales.

jap lagi kuar la entry penuh komplen aku. biar jd pengajaran.

Hezesuze said...

wah berdebar lak tunggu n3 sal kete tu...ahakss

masviona said...

princess_N,
hehehe dah jupe eh...tq. nnti kita nk gi membz body kat sana lak...hikss

mak su,
janji tak tepati= tak pro langsung. tgk brand lain mana pernah wat gitu semua layan customeer tip top je

heze,
dah kuar pun sis....baca lah eh...moga jadi pengajaran buat semua

PutraRocker said...

nama pon perodua..wakakak

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!