Header

Friday, October 29, 2010

CONTEST: Saya Suka Baca masviona.com I LIKE!!


Ni semalam punya kesengalan pabila petang menjelma, maka sengal lah kepala otak aku dan terus taip ni kat status fb:

Korang suka tak baca blog weols www.masviona.com? kalau suka, bole tak korang wat status "Saya suka baca www.masviona.com" dan tag nama aku or masviona lps tu... dan siapa yang dapat undian "Like" terbanyak, maka akan diberi hadiah daritravel weols ke Bandung nanti... err.. buat Ceo Mv.com Masviona Muhamad sorry saya t...ak bincang dulu tetiba je nak wat camni.. jgn marah.. nanti awak pilih hadiah utk dorang ek?


hahahaha..
tetiba je dengan tak semena-mena dah jadi satu contest plak utk semua yang ada facebook!

yesss..

senang je sangat simple caranya..
korang taip la kat status korang tu yang penting ada ayat "saya suka baca masviona.com" pastu korang nak tambah perisa yat korang ke apa ke nak ajak org lain klik Like ke up to u lah..
tapi korang kene la tag nama Prebetsabu or Masviona (camna nak tag? guna command @ )

buat yang teringin nak join contest simple ni tapi masih belum add weols, boleh add weols di fb : prebetsabu@yahoo.com and masviona@yahoo.com

ok.. dah ada beberapa contestant..! jom kita!

tarikh tamat 3 November ini ya!!


*bagus tak? sgt simple kan? takyah korang perah otak nak wat karangan itu ini mengapa begitu begini.. taip je kat status tu dan tunggu org LIKE.. kekeke

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

PutraRocker said...

jom3 join skrg..hahaha

Hezesuze said...

semalam dah buat tpi xde lak yg klik like..huhu so rini weols buat lagik yihaaa

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!